CNCD va decide miercuri dacă se autosesizează în cazul declaraţiilor făcute de Dorinel Munteanu. Ce sancţiuni riscă antrenorul
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Dorinel Munteanu a avut o declaraţie nepotrivită după meciul pierdut de Oţelul Galaţi, scor 2-1, cu Rapid Bucureşti. Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării va decide miercuri dacă e necesar să se autosesizeze în acest caz şi a spus ce sancţiuni riscă antrenorul, dacă declaraţiile vor fi considerate rasiste. 

"Sunt foarte dezamăgit de această înfrângere, au fost 2-3 greșeli personale ale băieților mei și Rapid a marcat. Aceste două ocazii au făcut diferența.

Repriza a doua am arătat mai multă calitate, dar nu am reușit să fim consecvenți. Cine a spus de teamă? Înseamnă că Relu Stoian... nu cred că a fost vorba de teamă.

E cel mai frumos să joci în fața unui stadion plin. Cine știe... play-off-ul s-a depărtat tot mai mult. Ce să facă Stoian? Ce putea să facă la acel gol? Nici la primul, nici la al doilea.

Repriza a doua am avut... ne trebuia mai multă inspirație. Astăzi, unii jucători m-au dezamăgit total. E clar că rezultatul e negativ, vedem ce mai putem scoate din aceste ultime șase meciuri.

Așa joviali arbitri nu am văzut. Așa de joviali au fost cu tragerile de timp, cu cârceii. A fost foarte bun arbitrajul, extraordinar! Ce să zic, îi știu de mult pe fanii Rapidului. Sunt suporteri foarte buni.

Nu toți, câțiva au fost mai bronzați puțin. Încă o dată, ce poți să întrebi când jucătorii au dezamăgit total?”, a spus Dorinel Munteanu la final. 

VEZI PE DC SPORT DECLARAŢIA LUI CSABA ASZTALOS, PREŞEDINTELE CNCD, CU PRIVIRE LA POSIBILELE SANCŢIUNI PENTRU DORINEL MUNTEANU. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel