CNAIR: Care  sunt firmele care vor proiecta drumurile expres Pașcani-Suceava și Suceava-Siret
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
CNAIR a desemnat câștigătorul licitațiilor pentru elaborarea studiilor de fezabilitate și ale proiectelor tehnice necesare construcției drumurilor expres Pașcani – Suceava și Suceava - Siret, anunță compania, într-un comunicat de presă.

CNAIR a transmis adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului având ca obiect „Elaborare studiu de fezabilitate și proiect tehnic de execuție pentru drum expres Pașcani-Suceava”.

Ofertantul desemnat câștigător este Asocierea Search Corporation SRL - Egis International SAS - Egis Romania SA, cu preţul de 11,7 milioane de lei fără TVA.

„Durata contractului este de 24 luni, din care: 14 luni pentru realizarea Studiului de Fezabilitate, 6 luni pentru Proiectul Tehnic de Execuție, 4 luni pentru servicii de asistență tehnică în pregătirea procedurilor de achiziție a contractului de lucrări și în obținerea finanțării europene”, conform companiei.

Lungimea estimată a traseului este de 61 de kilometri.

Drumul expres Suceava - Siret, cine este căștigătorul

Tot joi, au fost transmise și adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului având ca obiect „Elaborare studiu de fezabilitate și proiect tehnic de execuție pentru drum expres Suceava- Siret”.

Ofertantul desemnat câștigător este aceaași asociere ca și în cazul drumului expres Pașcani-Suceava, iar preţul este de 10 milioane de lei fără TVA.

„Durata contractului este de 24 luni, din care: 14 luni pentru realizarea Studiului de Fezabilitate, 6 luni pentru Proiectul Tehnic de Execuție, 4 luni pentru servicii de asistență tehnică în pregătirea procedurilor de achiziție a contractului de lucrări și în obținerea finanțării europene”, arată sursa citată.

Lungimea estimată a traseului este de 41 de kilometri.

Semnarea contractelor de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea tuturor contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire, precizează CNAIR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel