CNADNR anunță schimbări pe DN1
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
CNADNR SA va începe la mijlocul lunii iunie 2016 lucrările de montare a parapetelor rigide prefabricate din beton pe DN 1, informează compania într-un comunicat, sâmbătă. 

În lipsa parapeţilor, multe din accidentele de pe DN1 au dus la tragedii şi pierderi de vieţi omeneşti. 

"Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a semnat în data de 22.04.2016 Acordul-cadru de furnizare având ca obiect "Achiziția și transportul parapetelor rigide prefabricate din beton" aferente drumurilor naționale și autostrăzilor din administrarea companiei. După semnarea acestui acord-cadru, CNADNR a demarat formalitățile necesare emiterii către furnizor a primei comenzi de parapet rigid prefabricat din beton. Această comandă este necesară pentru montarea parapetelor pe 5 km de drum național, și anume pe DN 1, sectorul Pasaj Băneasa — Pasaj Otopeni, peste Centura București", informează CNADNR.

Potrivitcompaniei, întregul contract este pentru 192 km de drumuri naționale aflate în administrarea companiei.

CNADNR menționează că a început organizarea pentru începerea lucrărilor pregătitoare necesare instalării parapetelor rigide prefabricate din beton pentru separarea sensurilor de circulație pe sectoarele cu 4 benzi, pentru protejarea participanților la traficul rutier de a nu părăsi platforma drumului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel