CNA a retras licența postului MYNELE TV. Care este motivul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Consiliul Național al Audiovizualului a decis, marți, să retragă licența audiovizuală a postului Mynele TV, pe motiv că a întrerupt emisia pentru mai mult de 96 de ore. 

Citește și: CNA: Televiziunea MusiKlub, care a fost deținută de Cristi Ioniță, a pierdut licența audiovizuală

 

Cu o zi înainte, reprezentanții CNA au făcut un control la sediul autorizat al Mynele TV, însă acolo au constatat că în spațiul respectiv își desfășura activitatea o altă societate decât cea care deținea licența postului de televiziune, scrie paginademedia.ro.

"Întrunit în şedinţa publică din data de 10.03.2015, Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis retragerea licenţei audiovizuale postului Mynele TV, pentru că nu au fost respectate prevederile art. 57 alin. (1), lit. b) din Legea audiovizualului nr. 504/2002, cu modificările și completările ulterioare, potrivit cărora 'Licenţa audiovizuală analogică se retrage de Consiliu în următoarele situaţii: (...) b) titularul încetează să difuzeze serviciul de programe pentru care i s-a acordat licenţa audiovizuală mai mult de 90 de zile, pentru motive de natură tehnică, şi mai mult de 96 de ore, pentru orice alte motive imputabile titularului'", a anunțat CNA.

Vezi și: Jeremy Clarkson, suspendat de BBC. Top Gear nu va mai fi dufuzată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel