CM 2014: Angela Merkel, petrecere în vestiar după victoria Germaniei
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, s-a distrat copios în vestiarul jucătorilor germani după ce echipa antrenată de Joachim Löw a câștigat, duminică, trofeul Campionatului Mondial 2014.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Distracție în toată regula în vestiarul campionilor germani, după finala Campionatului Mondial 2014, Germania-Argentina (1-0), scrie Daily Mail.

După ce au primit trofeul, fotbaliștii germani au mers în vestiar. Aici ei si-au manifestat bucuria dansând, cântând și realizând fotografii senzaționale.

Citește și CM 2014. Luiz Felipe Scolari, demis după Olanda-Brazilia, 3-0

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. La petrecerea din vestiarul echipei Germaniei a venit și cancelarul Angela Merkel, precum și   președintele Joachim Gauck, care au ținut să se fotografieze cu cei care au câștigat Cupa Mondială 2014.

O altă imagine realizată imediat după marea victorie a Germaniei în Brazilia cu Angela Merkel a fost postată de către mijlocașul Sami Khedira pe Instagram.

Citește și GERMANIA - ARGENTINA, FINALA CM 2014. GLUME cu Papa Benedict al XVI-lea și Papa Francisc, suporteri adverși la FINALA CM 2014

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. "Cel mai bun selfie făcut vreodată!! Campionul Mondial 2014 va mulțumește, doamnă Angela Merkel", a fost mesajul scris de mijlocașul german în dreptul fotografiei.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. GERMANIA a învins, duminică seară, ARGENTINA cu 1-0 și a devenit pentru a patra oară CAMPIOANĂ MONDIALĂ și pentru prima dată de la reunificarea țării. Golul victoriei a fost înscris de GOETZE în minutul 113, într-o finală în care sud-americanii au ratat marile ocazii, prin Higuain, Messi sau Palacio. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel