Club sandwich american. Rețeta delicioasă
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Adori sandwich club-ul american? Iată cum îl poți prepara chiar tu, acasă...

Un club sandwich este format din trei straturi de pâine, de obicei prăjite, și umplut cu diverse ingrediente. Este un sandwich stratificat, cunoscut pentru prezentarea sa specifică și combinația de arome.

Originea exactă a club sandwich-ului este neclară, dar se crede că a fost servit pentru prima dată la sfârșitul secolului al XIX-lea în cluburile sociale din Statele Unite, de unde și numele său. Una dintre primele mențiuni ale acestui sandwich a fost la Clubul Union din New York.

Club sandwich-ul este popular în restaurante, hoteluri și chiar la picnicuri, datorită combinației sale delicioase de ingrediente și aspectului său atractiv. Este adesea servit alături de cartofi prăjiți, chipsuri sau o salată simplă.

Cum se prepară

Ingrediente

3 felii de pâine clasică de sandwich

3 linguri muştar american

4 felii de roşii

2 felii de cheddar

4 felii de bacon

Ce ai de făcut

Se întinde muştar pe prima felie de pâine sandwich. Aranjaţi feliile de roşii deasupra. Aşezaţi o a doua felie de pâine peste roşii, apoi feliile de cheddar, scrie petitchef.ro. Prăjiţi bacon-ul în cuptorul cu microunde.

Aaşezaţi feliile de bacon pe o farfurie specială de mcrounde, tapetata cu şerveţele de hârtie. Acoperiţi feliile de bacon cu un prosop de hârtie şi gătiţi timp de 1 minut. Adăugaţi baconul peste cheddar şi închideţi sandvişul cu a treia felie de pâine. În cele din urmă, puneţi sandvişul într-un aparat de făcut sandwichuri, într-o tigaie sau în cuptor.

Când e gata, devorați-l cu plăcere!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel