Clotilde Armand se compară cu Ilie Bolojan. Bogdan Chirieac: Și cu Elon Musk, cu Bill Gates... O distanță uriașă între ceea ce vedem cu toții în realitate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
Inquam Photos / Ilona Andrei
Inquam Photos / Ilona Andrei
Analistul politic Bogdan Chirieac i-a transmis un mesaj ferm edilului Clotilde Armand, care se compară cu Ilie Bolojan, președintele CJ Bihor.

Analistul politic Bogdan Chirieac a reacționat după ce edilul Sectorului 1, Clotilde Armand, care se compară cu Ilie Bolojan, fostul primar al Municipiului Oradea, actualul șef al CJ Bihor, considerat de mulți ca un ”etalon” al administrației publice. 

”Departe de mine, cea mai mică intenție de a o jigni pe doamna Clotilde Armand, față de care, ca persoană, am o simpatie uriașă. O educație corespunzătoare, a absolvit MIT, a fost și singurul bebeluș alb din Guadelupe, are niște atu-uri insurmontabile.

Opinia mea este că doamna, eu nu sunt medic, dar doar atât spun: Realitatea doamnei Clotilde Armand nu are nicio legătură cu realitatea așa cum o percepem noi. 

Eu nici nu cred că este o strategie de campanie, pur și simplu, psihicul doamnei Clotilde Armand așa vede lucrurile. Se va compara în curând și cu Elon Musk, și cu Bill Gates, și cu mai spuneți dvs, cu Zuckenberg șamd.

Nu îmi dau seama. Este evident o distanță uriașă între ceea ce vedem cu toții în realitate. Nu sunt singurul care vede realitățile groaznice din Sectorul 1 și ce vede doamna Clotilde Armand”, a declarat Bogdan Chirieac la Realitatea Plus.

Ce a spus Clotilde Armand

Clotilde Armand îl aprobă pe Ilie Bolojan, care tocmai făcuse o declarație privind reformarea pe care a adus-o în zona sa, și afirmă că dacă vrei să faci reforme, riști să fii linșat.

FOTO: captură Facebook @Clotilde Armand

”Tocmai ce am citit o declarație a domnului Ilie Bolojan și îmi dau seama de ce nu este atât de iubit de colegii dânsului din Guvern: dacă faci ceva reforme și încerci să gestionezi cu eficiență, pari un neadaptat, ești un lup singuratic în administrație și oamenii nu te înțeleg de ce faci asta, pentru că nu ai nimic de câștigat, întrucât dacă administrezi eficient bugetele, când se alocă bugetul de stat, alocarea este pe criteriul socialist: dacă ai făcut economie, nicio problemă, îți dăm bani mai puțini. Stai mai prost, primești mai mult - Ilie Bolojan.

Este foarte corect ce spune dl Bolojan. Vrei să faci reforme? Ești linșat! Vrei să reduci din cheltuilile transpartinice? Nu mai primești bani de la Guvern.

Vedeți și cazul Sectorului 1 sau de la PMB: Guvernul a tăiat fără nici o justificare 620 de milioane lei din cotele din impozitul pe venit pentru Capitală, iar acest lucru va afecta investițiile. Însă publicul larg n-are nuanțe. Iar lupii singuratici despre care ne vorbește dl Bolojan sunt prea puțini”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Citește și: Se rupe AUR? Bogdan Chirieac, despre pericolul pentru partidul condus de George Simion: Tot după lider te duci

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel