Urmărește emisiunea live
Decizia instanței: Procesul în care Clotilde Armand este acuzată de incompatibilitate continuă/ Sebastian Burduja, PNL: Cerem demisia de onoare a primarului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Clotilde Armand
Facebook Clotilde Armand
Liberalul Daniel Ciungu, consilier local în Sectorul 1, anunţă că procesul de incompatibilitate al lui Clotilde Armand continuă pe fond. 

UPDATE:

După ce Curtea de Apel București a respins cererea lui Clotilde Armand de anulare a raportului ANI, prin care această instituție sesiza starea de incompatibilitate a primarului, PNL Sector 1 cere demisia de onoare a lui Clotilde Armand!

Deși decizia Curții de Apel București nu este una definitivă, arată, cel puțin în acest stadiu, că suspiciunile sesizate de ANI referitoare la Clotilde Armand pot avea un fundament real. 

"Cerem demisia de onoare a primarului, așa cum, în nenumărate cazuri, domnia sa și partidul său au procedat în situații similare. Este momentul ca sloganul FĂRĂ PENALI ÎN FUNCȚII PUBLICE să își găsească aplicabilitatea și în cazul lor! Altfel, nu este decât ipocrizie politică”, a declarat președintele PNL Sector 1, Sebastian Burduja.

Sunt numeroase situații care au scos la iveală ilegalități la Primăria Sectorului și pe care PNL Sector 1 le-a adus în atenția publică. 

Însă, de data aceasta, suspiciunile care vizează pe însăși persoana primarului sunt suficient de grave și, prin demisia de onoare, Clotilde Armand ar avea tot timpul necesar să își dovedească nevinovăția, deși nu putem spune că, până acum, funcția de primar i-a consumat energia și timpul muncind pentru locuitorii din Sectorul 1” arată un comunicat de presă al PNL. 

--- 

"Breaking news: procesul de incompatibilitate al primarului Clotilde Armand continuă pe fond. Judecătorul a considerat în primă instanță că raportul celor de la ANI poate merge mai departe pentru a fi verificată starea primarului!!

Partidul USR ce are de spus pe această temă? Oare cât o mai țin în brațe pe doamna primar?

Ca în 2024 sectorul să nu mai arate în halul acesta, este nevoie de o administrație liberală.

Poza este făcută de mine, acum câteva săptămâni pe Primăverii!", a scris Daniel Ciungu pe Facebook. 

Amintim că primarul Clotilde Armand s-ar fi aflat în conflict de interese, conform ANI, deoarece s-a numit pe sine manager al proiectului "Îmbunătăţirea capacităţii administrative locale privind dezvoltarea, implementarea şi promovarea măsurilor anticorupţie", finanţat din fonduri europene. Astfel, aceasta a încasat şi salariu în valoare de 18.720 lei, încălcând, conform sursei citate, art 70, art 71 şi art 76 din legea 161/2003. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel