Clotilde Armand i-a dărâmat gardul lui Mitică Dragomir de la hotel pe motiv că a ”furat din trotuar”: Numai scandalul o propulsează. ”Și-a bătut joc ca eu să ies să fac gălăgie”
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură România TV
captură România TV
La sfârșitul lunii noiembrie Clotilde Armand a dispus distrugerea unui gard din jurul hotelului lui Dumitru Dragomir. Fostul președinte al LPF a răbufnit în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Primăria Sectorului 1 a semnat, în urmă cu o lună, dispoziția de dărâmare a unui gard din jurul hotelului „Crystal Palace”, deținut de fostul președinte al LPF, și amplasat pe strada Căpitan Alexandru Șerbănescu.

Dumitru Dragomir a criticat-o pe Clotilde Armand, în direct la România TV.

"De 25 de ani caută să mă curețe dar n-au cum pentru că eu nu greșesc. Iar acum vrea doamna Clotilde și cu dl. Nicușor Dan (chiar dacă Nicușor Dan a fost gentleman, nu s-a legat). Eu am parcarea din fața hotelului închiriată. Gardul era al Primăriei Capitalei. Eu plătesc pe parcarea din fața hotelului. Așa am preluat, cu parcare, cu gard, numai că eu am făcut îmbunătățiri, am ridicat nivelul hotelului, n-am mai umblat și la gard.

Peste 23 de ani a venit doamna Clotilde și a zis că am depășit cu 18 cm... sau 28 cm o dată, altă dată 18 cm... am intrat nu știu unde, că trotuarul este de 2,5 m. Că am furat din trotuar. Bine... ei au nevoie să-i propulseze, numai scandalul o propulsează în politică și s-a legat de asta. Dar eu nu i-am dat satisfacție. Ce taxe plătesc eu Primăriei Sectorului 1 și Primăriei Capitalei! Și a venit și și-a bătut joc, fii atent! Dărâma câte-o jumătate de metru, pleca, îmi trezea oamenii care dormeau în hotel, iar un metru a doua zi, plecau... totul ca eu să ies și să fac gălăgie. Acum sunt fără gard la hotel, dar eu plătesc în continuare pe gard și pe parcare la Primăria Capitalei! La Primăria Capitalei plătesc peste 3.500 de dolari pe lună."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel