Clotilde Armand, făcută praf pentru că nu a plătit recenzorii din Sectorul 1: Se foloseşte de nevoia lor ca să îşi treacă aberaţiile din buget
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Clotilde Armand
Facebook Clotilde Armand
Daniel Ciungu, consilier local PNL la Sectorul 1, o critică dur pe Clotilde Armand pentru faptul că nu a bugetat sumele necesare pentru plata recenzorilor din sector la timp. 

Acum, spune consilierul, primarul Sectorului 1 vrea să se "folosească de nevoia urgentă şi legitimă a recenzorilor ca să pună o presiune politică pe Consiliu şi să îşi treacă diversele aberaţii din buget". 

"Dacă eram primarul Sectorului 1, făceam proiect de rectificare bugetară doar pentru banii pentru recenzori chiar în ziua în care s-a publicat hotărârea guvernului în Monitorul Oficial. Adică se putea face proiect de rectificare bugetară pentru plata recenzorilor din S1 de pe data de 21 septembrie!! Hai maxim a doua zi, că să aibă consilierii timp să se întrunească.

Așa au făcut mii de primari din țară. Au făcut rectificare bugetară doar pentru recenzori, rapid. Pentru că știau că oamenii aceștia au muncit și au nevoie de bani.

Dar nu la S1. La S1, după ce și-a bătut joc de ei luni de zile ținându-i în soare și căldură pe mulți dintre cei care nu au fost la Amzei, acum îi folosește și în jocurile sale politice și de imagine. Eu atenționam de atunci Consiliul și primarul despre condițiile inumane în care recenzorii din S1 lucrau în anumite zone. Primarul nu a făcut nimic.

Acest primar se folosește de nevoia urgentă și legitimă a recenzorilor ca să pună o presiune politică pe Consiliu și să își treacă diversele aberații din buget. La fel se folosește și de directorii de școli!

Dacă chiar îi păsa acestui primar degeaba, atunci venea pe 21 septembrie cu rectificarea pentru recenzori și pentru școli. O votam cu toții pe loc. Garantat.

Ce a făcut în loc? A așteptat peste o lună de zile ținându-i pe toți acești oameni ca pe ace, și a băgat totul la pachet cu zecile de milioane ce merg spre te miri ce firme cu contracte neclare, pe la ADP și nu numai.

Nu-i bai, PNL Sector 1 se va asigura că recenzorii și școlile vor fi plătite. Dacă primarului Armand nu îi pasă de cetățeni și de acești oameni, ei bine nouă ne pasă!", a scris consilierul PNL Daniel Ciungu pe Facebook. 

Elena Cristian, fază de noaptea minții la primăria condusă de Clotilde Armand. Și tu o poți păți dacă faci orice fel de solicitare

Elena Cristian, analist DC Business, ne-a relatat ce a pățit când a mers să facă o solicitare, la primăria condusă de Clotilde Armand, privind înscrierea unei mașini, mai exact la Direcția de Impozite și Taxe Locale (DITL) a Sectorului 1. 

”Vă amintiți de celebrul afiș de la Fisc, de acum ceva ani: declarațiile on-line se depun la etajul 2? L-am redescoperit curând la Primăria doamnei Clotilde Armand. De această dată cu valabilitate pentru toate documentele și solicitările pe care o persoană fizică sau juridică vrea sau trebuie să le facă la Direcția de Impozite și Taxe Locale (DITL) a Sectorului 1. 

Pe scurt: ”Sectorul 1 s-a digitalizat complet”, mi se spune atunci când sun și întreb unde trebuie să depun o solicitare. De înscriere a unei mașini la DITL. ”Totul se face on-line la noi. Intrați pe site și rezolvați totul în câteva minute!”

Zis și făcut! Intru pe site. Mă chinui puțintel să încarc actul de de identitate, îmi dă eroare de câteva ori, mă lasă să aștept un pic... dar reușesc în... ”câteva minute” să mă înscriu. Și tot în câteva minute primesc trei e-mailuri (de confirmare, activare cont etc). În ultimul mi se spune: ”Cererea dumneavoastră de înrolare a fost DEPUSĂ cu succes către DIRECȚIA GENERALĂ DE IMPOZITE ȘI TAXE LOCALE A SECTORULUI 1 BUCUREȘTI, în data de 13/10/2022 10:17, cu numărul de solicitare xxxx. Vă rugăm să așteptați ca cererea dumneavoastră să fie procesată de către un inspector din cadrul instituției”. CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel