Clotilde Armand, administrație eșuată - Lista neagră. Podaru (PNL) o acuză că ”luptă împotriva cetățenilor Sectorului 1”: Totul este infect - VIDEO
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Agerpres
Sursă foto: Agerpres
Consilierii locali ai Primăriei Sectorului 1 au adunat motivele pentru care nu sunt mulțumiți de administrația primarului Clotilde Armand, toate acestea însumând 22 de motive pentru care Sectorul 1 al Capitalei are de suferit. 

PNL Sectorul 1 a alcătuit o ”carte neagră” a administrației lui Clotilde Armand, însumând eșecurile edilului în cei doi ani de mandat. În cele 29 de pagini au fost enumerate 22 de motive pentru care Clotilde Armand a eșuat în mandatul ei de primar. 

”De doi ani de zile, Clotilde Armand luptă împotriva cetățenilor Sectorului 1. De ce se întâmplă acest lucru? Pentru că Clotilde Armand este clar, evident, un primar incompetent și rău intenționat”, a spus consilierul local liberal Dan Podaru pentru DC News. 

1. Frig în cartierul Aviației

Clotilde Armand a promis că instalația de furnizare a căldurii și a apei calde va funcționa pentru cartierul Aviatorilor, în urma unei investiții de 100.000 de euro, lucru care nu s-a întâmplat. 

”CET Grivița nu a fost modernizată, chiar dacă exista un proiect mai mult decât important de modernizare și în cartierul Aviației a găsit metode alternative neperformante și mii de oameni au dârdâit de frig în casă”, a spus Podaru la primul punct al manifestului. 

2. Niciun loc de parcare în 2 ani

”Primarul nu a reușit să construiască, în cei doi ani de zile nicio nouă parcare. Din câte am înțeles cu atenție sondajele de opinie la nivelul cetățenilor din Sectorul 1, problema parcărilor este una din problemele indicate ca fiind importante de cetățenii Sectorului 1”, a mai spus Podaru.

3. Nu se face colectare selectivă

Criza gunoaielor a ținut primele pagini ale publicațiilor din România săptămâni întregi, iar aleșii locali au ținut să îi reproșeze și acest lucru primarului. Colectarea selectivă din sectorul unu este doar o formalitate care a rămas pe hârtie. 

”Un alt aspect pe care Clotilde Armand nu a reușit să îl gestioneze la nivel de primărie este criza gunoaielor, salubritatea. Tot anul 2021 gunoaiele au zăcut pe străzi și Clotilde Armand a creat un focar de infecție la nivelul Sectorului 1. Motivul principal este că se face mai puțină curățenie pe stradă pentru că primarul a decis acest lucru”, a notat consilierul local. 

4. Nicio creșă pentru copiii din Sectorul 1

”O altă eroare importantă a primarului, o altă nereușită în cei doi ani de mandat este clar faptul că nu a reușit să construiască nicio creșă, nicio grădiniță, nu a reușit să repare sau să modernizeze nici unul dintre licee și nici una dintre școlile din Sectorul 1”, a spus Podaru. 

5. Parcurile din Sectorul 1 arată ca ”deșertul Sahara” 

Parcurile din Sectorul 1 duc lipsă de verdeață, iar ADP nu face nimic în această privință, mai spune Dan Podaru. Aflat în Parcul Kiseleff, unul dintre exemple, consilierul a ilustrat motivul nemulțumirii ridicate chiar la fața locului, prezentând pământul gol. 

”Totul este uscat, totul este infect, totul este neîngrijit, lipsit de administrare. Primarul nu reușește să gestioneze parcurile din Sectorul 1. Sectorul 1 ar putea să fie cel mai verde sector al Capitalei. Iată cum arată! Nimic din parcurile din Sectorul 1 nu este cum ar trebui să fie”, a mai spus Podaru. 

Printre alte motive de nemulțumire, tot legat de spațiile verzi s-a pus și problema arborilor plantați sau mai degrabă a celor care au fost promiși în campanie, dar nu au ajuns niciodată să vadă lumina Soarelui. 2495 de arbori din 50.000 promiși au fost, de fapt, plantați. 

Acestea și multe alte motive pot fi văzute în documentul atașat AICI sau în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel