Clipe de panică. Cătălin Botezatu, internat la spital
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
1383551229e6300075
1383551229e6300075

Cătălin Botezatu trece printr-o perioadă foarte grea. După ce o zi în urmă spunea că s-a săturat ca oamenii să-l vadă altfel decât este în realitate, creatorul de modă a fost internat la o clinică din Turcia.

Jurnaliștii de la Libertatea au anunțat că Botezatu ar avea din nou probleme de sănătate. El a fost nevoit să se interneze de urgenţă într-o clinică exclusivistă din Turcia. Acolo, designerul a ajuns singur, în mare secret, marţi seară.

Sănătatea designerului pare din ce în ce mai şubredă. În ultimii ani, vedeta a avut câteva internări, din cauza problemelor cu inima. Până în prezent, Cătălin Botezatu s-a ferit să vorbească pe marginea acestui subiect.

Cu o zi în urmă, creatorul de modă a lăsat un mesaj care i-a cutremurat pe admiratorii săi. ”

Mă gândesc de o oră dacă să postez sau nu acest mesaj… Poate e un mod prin care încerc să demonstrez că sunt la fel ca ceilalți… Poate doar jobul mă face diferit uneori în ochii unora, în rest sunt la fel de simplu, la fel de preocupat de problemele cotidiene, la fel de singur și nefericit… Cine crede că dacă alerg de la un capăt la altul al lumii, asta înseamnă fericire, împlinire sau distracție, se înșeală!!! În cele mai grele momente (ACUM) ale vieții mele am fost SINGUR, deși tot timpul sunt înconjurat de oameni care vor sau au nevoie de CEVA. Am devenit acel ceva la care oamenii apelează când au nevoie de orice! Trăiesc încercând să cred că toți oamenii sunt frumoși, sensibili, loiali, ADEVARĂȚI. De fapt, totul e o minciună, o iluzie în care unii vor sa creadă că trăiesc confortabil!

Sunt dezorientat, dezamăgit și poate puțin supărat pe mine că nu reușesc să mă desprind, să renunț la tot și toate; Sunt atât de trist și totuși știu că nimeni nu mă crede… și asta pentru că nu reușesc să treacă dincolo de falsul sticlei TV, de aparențe, de măști pe care ești nevoit să le porți pentru că ” așa trebuie”!!! La ora asta sunt într-un aeroport din care aș vrea să plec către o destinație one way… Și asta doar pentru că realizez că în viață ești permanent pe cont propriu- singur!”, a scris creatorul de modă pe o rețea de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel