Clipe de GROAZĂ la un spital din București. Asistente înjunghiate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
UPDATE 14:00: Trei persoane au fost înjunghiate în noaptea de vineri spre sâmbătă la Spitalul Clinic de Urgenţă 'Bagdasar-Arseni' de către un pacient internat în unitatea medicală, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al spitalului, Florian Bica. Este vorba de doi pacienţi şi o infirmieră.

-----

Știrea inițială:


Două asistente de la Spitalul Alexandru Obregia din Capitală au fost înjunghiate de un pacient în noaptea de vineri spre sâmbătă. Bărbatul era extrem de agresiv, iar poliţia a fost mobilizată de urgenţă pentru a-l prinde.

Bărbatul avea probleme psihice şi era internat la Spitalul Obregia. El a improvizat un dispozitiv ascuţit şi le-a atacat pe cele două asistente, pe care le-a înjunghiat, potrivit România TV. Ulterior, agresorul a fugit şi s-a ascuns, iar poliţia a fost chemată de urgenţă pentru a-l prinde, întrucât personalul din spital s-a temut să intervină, deoarece bărbatul era foarte agresiv şi periculos.

Poliţiştii au reuşit să-l imobilizeze pe atacator şi l-au dus la sectie pentru audieri. Cum acesta are probleme psihice, este puţin probabil să fie reţinut şi ar urma să se întoarcă la spital, unde va fi izolat într-o cameră specială.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel