Claudiu Octavian Ceti, președinte C.A. al companiilor municipale Sector 5, la DCNews și DCNewsTV
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
foto dcnews/ Claudiu Octavian Ceti
foto dcnews/ Claudiu Octavian Ceti
Claudiu Octavian Ceti, președinte CA al societăților Salubrizare Sector 5 SA și Infrastructura S5 SA, este invitatul DCNews de astăzi. 

Un interviu important pentru bucureșteni! Claudiu Octavian Ceti, președinte CA al societăților Salubrizare Sector 5 SA și Infrastructura S5 SA, vine la DCNews. Emisiunea este transmisă de la ora 15:30, la dcnews.ro și DCNewsTV.ro, precum și pe paginile de Facebook și Youtube DCNews. 

Într-o dezbatere organizată de DCMedia Group, Claudiu Octavian Ceti spunea că ”până în luna decembrie a anului 2020, Sectorul 5 reușea să colecteze și să ducă la anumite gropi de gunoi, care acum s-au închis, între 21 și 28 de mii de tone de gunoi. Astăzi, noi ducem 7.000”. 

El lansa și o întrebare ”Dacă aș reuși într-un an, doi, trei, să mă ocup de ridicarea deșeurilor pe fracții, unde le depozitez pe fracții?”, subliniind că ”Dacă dorim să avem o țară sau un oraș mai degrabă, ori un sector, în cazul meu, precum Tokyo sau Osaka, va trebui să băgăm mâna în buzunar precum Tokyo sau Osaka.”

Vezi mai mult aici: EXCLUSIV  Claudiu Ceti: Dacă dorim un oraș precum Tokyo sau Osaka, va trebui să băgăm mâna în buzunar

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel