Claudiu Năsui denunță planul PSD în cazul Guvernului Ciucă. „E o tactică pentru a obține mai mulți bani din PNDL”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Claudiu Nasui
Sursa foto: Facebook Claudiu Nasui
Claudiu Năsui, fostul ministru al Economiei, a denunțat tactica PSD pentru învestirea Guvernului Ciucă.

Vicepreședintele USR spune că „în secunda aceasta, domnul Iohannis și PNL aripa Cîțu sunt în stare să dea oricât din banii contribuabilului, ca să cumpere susținerea PSD pentru 6 luni”.

„Ei chiar au impresia că „ne învață o lecție” pentru că n-am acceptat ca fenomenul corupției să se desfășoare sub ochii noștri la guvernare, ba chiar cu semnătura noastră”, transmite pe pagina personală de Facebook, Claudiu Năsui.

Mai mult, liderul USR e de părere că toată „tevatura din PSD” e o tactică de negociere pentru a obține mai mulți bani din PNDL.

„De asemenea, toată tevatura din PSD, cu dezbaterile și leșinurile că ar putea vreodată PSD să se alieze cu PNL sunt doar o tactică de negociere de-a PSD-ului ca să obțină cât mai mulți bani din PNDL, PNRR și alte fonduri publice.Sunt două calcule pe care le fac PSD și PNL acum. Unul economic, altul politic.

Calculul economic este că s-ar putea ca PSD să ia chiar mai mult din bani decât PNL din 3 motive. Primul este că au aproape dublu voturilor în parlament. Al doilea este că au mai mulți primari. Al treilea că PNL este cu spatele la zid. Dacă se aliază cu noi, nu o să poată lua banii aceia liniștiți și o să încercăm să facem reforme. Dacă nu se aliază cu noi, sunt la cheremul PSD.

Calculul politic este că românii vor uita toate acestea până în 2024. O să pună de o destrămare prin 2023. După care o să plătească mass media să pară că sunt unul opusul celuilalt și că ei sunt cele două alternative”, a afirmat Claudiu Năsui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel