Data publicării:
Clătitele cu ceapă, o alternativă excelentă pentru micul dejun
Gustul blând și textura densă ale acestor clătite, însoțite de sosul preferat, te vor sătura pentru întreaga zi.
Clătitele cu ceapă sunt o altă opțiune pentru un mic dejun copios. Aceste clătite cu ceapă sunt subțiri și conțin puțin ulei. Servește-le la micul dejun sau la prânz, deoarece vor fi pe placul tău și al întregii familii.
Ingrediente pentru 9 porții:
ouă - 2 bucăți,
ceapă uscată - 1 bucată,
făină de grâu - 100 grame,
lapte - 200 ml,
apă clocotită - 50 ml,
zahăr - 1/2 lingură,
sare - 1/3 linguriță,
ulei rafinat de floarea soarelui - 30 ml,
ceapă verde - 10 grame.
Modul de preparare
Ceapa curățată de coajă se taie și se pune în bolul unui blender. Adaugă și ceapa verde spălată și mixează-le. Apoi pune, în paharul blenderului, ouăle, laptele, zahărul și sarea. Bate totul la viteza medie, timp de 30-40 de secunde.
Supă delicioasă de nuci. Rețeta este rapidă și ușoară. Te vei îndrăgosti pe loc de gustul original
Se toarnă amestecul obținut într-un bol adânc, se adaugă uleiul, apa clocotită, făina și se amestecă totul cu un tel.
Clătite indiene cu orez cu cartofi. Începe ziua cu un mic dejun sățios și echilibrat
Încinge bine o tigaie și unge-o cu ulei. Se toarnă aluatul cu un polonic și clătitele se prăjesc, timp de 20-30 de secunde, pe fiecare parte.
Macrou suculent, copt în cuptor. O rețetă simplă și delicioasă
Servește clătitele cu ceapă cu smântână sau cu sosul preferat. Pregătește un mic dejun delicios cu atmosferă! Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News