Clanul Duduianu NU se REFACE. LOVITURĂ pentru Nicolae Duduianu, aflat după gratii
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Nicolae Duduianu
Nicolae Duduianu
După câteva amânări, clanul Duduianu a aflat ultima decizie în cazul tatălui lui Emi Pian. 

Zilele acestea, după două contestații formulate de Nicolae Duduianu cu scopul de a i se admite cererea de liberare condiționată și două amânări, pe 12 și 16 octombrie, Tribunalul București a luat o decizie. 

Instanța a considerat contestația „nefondată”. Practic, a respins din nou cererea de liberare condiționată a lui Nicolae Duduianu. 

„Respinge ca nefondată contestaţia formulată de condamnatul Duduianu Nicolae (...) împotriva sentinței penale nr. 2346 din data de 17.09.2020 pronunţată de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti.”, se arată în minuta instanței.

Totodată, în baza art. 275 alin. 2 Cod pr.pen., Nicolae Duduianu a fost obligat să plătească statului suma de 400 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare ocazionate cu soluţionarea contestaţiei. 

Decizia este definitivă. 

Duduianu a absolvit clasele I-IV, în pușcărie 

Amintim că, potrivit informațiilor noastre, Nicolae Duduianu a finalizat după gratii un program de educație juridică, două programe de dezvoltare și menținere a relațiilor cu mediul suport, programul de pregătire pentru liberare și a absolvit clasele I-IV.

În perioada petrecută după gratii, Nicolae Duduianu a fost sancționat o dată pentru nerespectarea Regulamentului de ordine interioară și recompensat de 14 ori.

Nicolae Duduianu se află după gratii din luna mai a anului 2013 și ar trebui să fie eliberat în 2022.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel