CJ Braşov va achita 4,2 milioane de euro pentru maternitate
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
maternitatea-brasov
maternitatea-brasov

Consiliul Judeţean a aprobat marţi draft-ul contractului de vînzare-cumpărare al maternităţii Braşov. Prin hotărârea aprobată de aleşii judeţeni, CJ Braşov va achita aproape 4,2 milioane de euro pentru a deveni proprietarul corpului vechi al clădirii Maternităţii, informează Monitorul Expres.

maternitatea-brasovPrintr-o adresă trimisă la începutul lunii octombrie, prim-preotul Christian Plejer, ca reprezentant al Bisericii Evanchelice, a cerut administraţiei judeţene să îşi exercite dreptul de preempţiune pe care îl are în cazul clădirii Maternităţii şi să plătească suma rezultată în urma unei evaluări.

Aleşii judeţeni au aprobat draft-ul contractului de vînzare-cumpărare propus de Biserica Evanghelică. În urma tranzacţiei, CJ va intra în posesia corpului vechi al Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie. Clădirea are o suprafaţă desfăşurată de 7.057 metri pătraţi, a cărui valoare a fost stabilită la 1,670 milioane de euro fără TVA. Terenul aferent construcţiei, care va fi cumpărat la pachet cu clădirea, are o suprafaţă de 6.725 de metri pătraţi şi valorează 1,714 milioane de euro fără TVA.

Citeşte şi:

Biserica Evanghelică vinde clădirea maternității din Braşov pentru 4 milioane de euro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel