Data publicării:

Ciuvică, previziune pentru USR la europarlamentare cu Vlad Voiculescu pe listă / video

Autor: Dana Mihai | Categorie: Stiri
WhatsApp
foto: Inquam Photos, Octav Ganea
foto: Inquam Photos, Octav Ganea
Analistul politic Bogdan Chirieac și Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, au discutat la Miercurea Neagră despre alegerile europarlamentare.

"Eu cred că alegerile europarlamentare o să găsească USR-ul penali, penali, nu semi-penali ca acum, adică trimiși în judecată. Cred că dosarul acesta o să meargă în instanță până în iunie", a declarat Mugur Ciuvică.

"Domnul Drulă a zis că nu o să-l de-a jos de pe listă pe Domnul Vlad Vasilică Voiculescu", a adăugat Bogdan Chirieac.

"Cu atât mai tare o să fie rezultatul obținut la europarlamentare când o să aveți penalul cap de listă", a spus Ciuvică.

"Nu penalul, că de fapt este persecutat politic", a explicat Bogdan Chirieac.

"Dacă USR-ul o să facă la anul campanie pe tema asta cu persecuția politică, sigur, sigur nu mai face nici 5%, ceea ce e bine. Astea nu sunt previziuni, sunt constatări elementare. E ca și cum v-aș spune că a jucat Steaua cu Real Madrid dar nu și-a luat bătaie", a concluzionat Mugur Ciuvică.

"Alegătorii USR sunt pătrunși de faptul că statul subteran al lui Iohannis s-a îndreptat asupra singurului partid progresist din această țară", a adăugat Bogdan Chirieac.

"Dar sunt foarte puțini, nu ajung pentru 5%. Pe lângă ei au mai strâns de-a lungul timpului în diverse forme tot felul de bizari care au votat. Bizarii ăia când o să li se spună că sunt persecutați politic o să râdă", a spus Mugur Ciuvică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel