Data actualizării:
Data publicării:

Ciuvică, după ce Orban a denunțat o "CÂRDĂȘIE" între Iohannis și PSD: E ridicol! Acum doi ani nu a văzut-o?

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: Facebook Ludovic Orban
Foto: Facebook Ludovic Orban
Mugur Ciuvică a vorbit despre Ludovic Orban, după declarația sa de la Vila Lac.

Vorbind despre Coaliția dintre PNL și PSD, Mugur Ciuvică a spus că a văzut în ultimele zile câteva lucruri distracive, care se leagă de atitudinea lui Ludovic Orban față de PNL și președintele Klaus Iohannis, care a denunțat o "cârdășie" între președinte și PSD.

"Se întâmplă și lucruri distractive, ca de exemplu, acum două zile domnul Orban era turbat că nu se mai poate cu cârdășia dintre Iohannis și PSD și Ciolacu. Și a ieșit el și a zis de cârdășie și că face Revoluție.

Bă, nene, oricine poate să zică chestia asta, dar Orban? Orban?! Orban nu a văzut cârdășia de acum doi ani, când PSD a dat-o jos pe Dăncilă, pesedista?! Și l-a pus pe Orban în locul lui Dăncilă la Guvern? N-a văzut Orban vreo cârdășie cu Iohannis? Nu mi s-a părut cârdășie cu PSD. Apoi când l-a dat jos pe Orban pentru anticipate și l-a pus iar pe Orban, tot cu PSD, când s-a prins Iohannis că a apărut pandemia... atunci nu a văzut cârdâșia? Nu a văzut nimic, nimic!

Acum a văzut cârdășia și a zis: Bă, nu se mai poate! Pe bune?! Doamne...", a spus Mugur Ciuvică, în exclusivitate pentru DC NEWS, în emisiunea "Miercurea Neagră".

"Dar ați văzut că e un liberal autentic, că s-a dus și l-a urecheat pe Cîțu, la Vila Lac. A zis să nu care cumva să înclinați partidul lui Iohannis. Adică i-a învățat. Credeți că au înțeles ceva liberalii?", a întrebat analistul politic Bogdan Chirieac.

"Nu aveau ce să înțeleagă de la domnul Orban, acum pe bune!", a completat Mugur Ciuvică.

"Dar totuși, zice lumea că o să aibă 25 de parlamentari", a spus Bogdan Chirieac.

"Poate să aibă, câți o să aibă o să vedem. Deocamdată e ridicol! Liberalii dacă ar vrea să învețe ceva, dar nu cred că vor să învețe, ar putea să învețe din chestia aia care s-a întâmplat cu Tăriceanu  (Vezi AICI subiectul despre Călin Popescu Tăriceanu și ce s-a întâmplat ieri)", a mai spus Mugur Ciuvică.

Ludovic Orban, la Vila Lac: ”E o ruşine pentru conducerea PNL”

”Se discută despre viitoarea formă de majoritate parlamentară şi am venit să susţin punctul meu de vedere categoric împotriva oricărei înţelegeri cu PSD. De 31 de ani în viaţa mea politică am luptat împotriva stângii, împotriva stângii postcomuniste, împotriva stângii care a împiedicat dezvoltarea României şi sunt categoric împotriva oricărei formule de Guvern cu PSD. De altfel, e o ruşine pentru conducerea PNL simplul fapt că a angajat discuţii cu PSD, în loc să facă ceea ce aşteptau românii de la noi şi anume să refacem coaliţia de centru-dreapta şi să asigurăm o guvernare în conformitate cu angajamentele pe care ni le-am luat faţă de cetăţenii români din campania electorală din decembrie. Decizia de a face înţelegere cu PSD la evidenta presiune şi iniţiativă a preşedintelui Iohannis reprezintă o trădare gravă a cetăţenilor români care au votat cu PNL, care şi-au pus nădejdea, care şi-au arătat încrederea în PNL şi reprezintă o sinucidere politică pentru cei care iau o astfel de decizie.”, a declarat Ludovic Orban. 

Vezi mai multe în video:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel