Ciuvică, despre disputa dintre Orban și Rareș Bogdan: Are dreptate
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
foto DCNews Crișan Andreescu
foto DCNews Crișan Andreescu
Mugur Ciuvică a comentat pe seama răspunsului dat de către Ludovic Orban, cel care, întrebat dacă a crescut un şarpe la sân - referire la Rareş Bogdan, a replicat: "era deja crescut". 

"I-a zis că era deja crescut când l-a luat în PNL, ceea ce mi se pare o replică foarte bună şi corectă. Că, într-adevăr, domnul Rareş Bogdan, şarpe sau neşarpe, nu a crescut în PNL ci a crescut la Realitatea.

Domnul Orban are dreptate, l-a luat deja crescut, şarpe sau om, sau cal, sau cum l-o vedea el. (...) Nu am spus dacă l-a jignit sau nu. Eu cred că nu l-a jignit. Dacă s-a simţit jignit, zic să se manifeste domnul Rareş, dar mie mi se pare o chestie corectă. Iar chestia că îl vede ca pe un şarpe, mi se pare destul de banal.

Domnul Rareş Bogdan tot apare din când în când şi-i ceartă pe ăştia din PNL, îi ceartă pe miniştri, îl ceartă pe Orban, el pare aşa, un supraveghetor al PNL-ului. De la Bruxelles de acolo mai dă câte un telefon şi-i ceartă pe ăştia pe aici", a afirmat Mugur Ciuvică, în direct la DC News, la emisiunea "Miercurea Neagră".

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel