Ciuvică: Cod roșu de nesimțire. Clotilde Armand a găsit o modalitate prin care poate să omoare șobolanii
Autor: Anca Murgoci | Publicat pe: 02 sep 2022, 21:18
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Mugur Ciuvică a reacționat după știrea despre Clotilde Armand pe care am publicat-o vineri seară pe DC News.

„Am și eu un Cod Roșu de nesimțire în Sectorul 1. Am văzut și pe DC News, dar și cu ochii mei. Clotilde Armand uda spațiile verzi astăzi. Ploua torențial și mergeau aspersoarele. Este un fenomen periculos în Sectorul 1. O să ne inunde doamna Clotilde Armand, ceea ce este bine că poate omoară șobolanii prin înecare”, a zis Mugur Ciuvică la Antena 3.

VEZI AICI ȘTIREA INIȚIALĂ CU VIDEO: Imaginile zilei: Clotilde Armand și ploaia. Ce face primarul când peste tot auzim că trebuie să economisim apă chiar și când facem duș

CITEȘTE ȘI: Amenzi Nicușor Dan. Primarul poate greși în continuare pentru că de plătit... plătesc oamenii din București pentru el

Cine plătește amenzile primarului general Nicușor Dan? Dumneavoastră.

În urma unor informații, pe surse, conform cărora în raporturile Curţii de Conturi s-ar menţiona că Nicuşor Dan, primarul Capitalei, ar fi plătit amenzi proprii din banii Primăriei, Primăria București ne-a transmis un răspuns.

„Față de solicitarea DC News, respectiv de a confirma sau infirma informația potrivit căreia în raportul de audit al Curții de Conturi se consemnează că domnul Nicușor DAN, primarul Capitalei, a plătit amenzi proprii din banii Primăriei, facem următoarele precizări:


Amenzile aplicate domnului Nicușor DAN nu au vizat persoana fizică, ci instituția Primarului General al Municipiului București (entitate administrativă fără personalitate juridică), poziție ocupată în prezent de domnul Nicușor DAN.


Prin urmare, subliniem faptul că în amenzile aplicate contravenientul este Primarul Municipiului București și nu domnul Nicușor DAN, în calitatea sa de persoană fizică”.

Practic ce spune răspunsul pe care ni l-a dat PMB? „Comandantul” unității ia amenzi, dar nu a făcut nimic pentru a recupera prejudiciul de la Nicușor Dan. Greșelile edilului ne sunt nouă trecute în cont. Primăria a luat amenda. Și cine o plătește? Fiecare dintre oamenii care locuiesc în București. Așadar, Nicușor Dan poate greși în continuare pentru că de plătit... plătim noi.

VEZI ȘI: Singurul USR-ist care a muncit peste vară în România. Ciuvică: Chiar să puneți titlu cu asta. E absolut adevărat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?