Data publicării:

Ciuvică - Chirieac, scandal pe noile taxe și impozite. „Ghinea și Cîțu sunt de vină!” / „Asta e scuza PSD-ului!” / video

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Economie
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Mulți români sunt speriați de noile măsuri fiscale pregătite de Guvernul României. Mugur Ciuvică dă vina pe PNRR, sub semnătura lui Cristian Ghinea și Florin Cîțu. Bogdan Chirieac a zis că aceasta este scuza pe care o tot spune PSD.

„Tot ce se întâmplă acum cu taxe și impozite sunt prevăzute în PNRR”, a zis Mugur Ciuvică, moment în care Bogdan Chirieac l-a întrerupt: „Ooo... nu credeam că veniți cu scuza aceasta! Umblă PSD toată ziua în gură cu ea...”.

„Nu știam că așa zice PSD, dar așa este. În PNRR sunt prevăzute eliminarea inechităților care se referă la cote reduse de impozitare, excepții sau regimuri fiscale speciale, dar și regândirea taxelor pe proprietate, concomitent cu protejarea contribuabililor vulnerabili. Deci exact ceea ce se discută acum. Totul se face prin PNRR, sub semnăturile lui Ghinea și Cîțu. (...) Este prevăzută, prin PNRR, și tăierea avantajelor din domeniul construcțiilor. Când mai vorbiți de creștere de taxe și impozite, vă dați o castană. Măsurile acestea au fost prevăzute de USR plus Cîțu în PNRR”, a zis Mugur Ciuvică.

„Cu această zicere din PNRR umblă PSD în gură de când vrea să îngroape economia României. (...) Sunteți susținător de taxe și impozite”, a zis Bogdan Chirieac la DC News și DC News TV, în cadrul emisiunii „Miercurea Neagră”.

„Cât poate să sufere și patronii pentru 2%... Vor plăti și ei impozit pe venit, fix ca angajații lor. (...) Sunt empatic cu patronii care vor suferi groaznic când vor scoate 2% în plus pentru dividente. Vă dați seama... vor cumpăra șampanie cu 2% mai ieftină...”, a zis Mugur Ciuvică.

„Se vede că n-aveți nicio legătură cu economia reală”, a spus Bogdan Chirieac.

Vedeți mai multe aici:

Youtube video image

VEZI ȘI: Ești de succes, muncind pe brânci? Nu-i nimic: Guvernul României te sancționează - https://www.dcnews.ro/esti-de-succes-muncind-pe-branci-nu-i-nimic-guvernul-romaniei-te-sanctioneaza_925737.html

VEZI ȘI: Revenirea Gabrielei Firea în forță, câștig major pentru Nicușor Dan. Actualul edil are aproape asigurat încă un mandat la Primăria București / video - https://www.dcnews.ro/revenirea-gabrielei-firea-in-forta-castig-major-pentru-nicusor-dan-actualul-edil-are-aproape-asigurat-inca-un-mandat-la-primaria-bucuresti-video_925761.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel