Ciutacu scoate lista pentru Ciucu după ce l-a făcut JEG: E vicepreședinte PNL Sector 6. Nu-și cunoaște echipa
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Victor Ciutacu a făcut dezvăluiri după ce Ciprian Ciucu, candidat la Primăria Sectorului 6, l-a făcut ”jeg”. Iată de unde a pornit scandalul. 

Victor Ciutacu, realizatorul emisiunii ”Punctul Culminant” de la România TV a anunțat ”surpriza serii”. Acesta îl dă în judecată pe Ciprian Ciucu, candidat la Primăria Sectorului 6. 

”După dezvăluirile care s-au făcut în cadrul acestei emisiuni cu privire la sprijinul formal sau informal pe care îl primește candidatul PNL la primăria Sectorului 6, domnul Ciprian Ciucu, din partea unor figuri mai mult sau mai puțin proeminente ale lumii interlope, s-au petrecut o grămadă de evoluții. Ion Migdal, revenit după o lungă perioadă de cantonament la Rahova și la Jilava, a decis să se implice în lupta politică și să îl ajute pe prietenul lui ”Capone” și să îl susțină pe prietenul lui ”Capone” la primăria Sectorului 6, prietenul fiind domnul Ciprian Ciucu. Domnul Ciucu a luat foc aseară pe Facebook și într-o sarabandă de invective, care începeau cu jeg și cu alte povești de genul ăsta, anunța opinia publică că m-a plătit domnul Mutu să-l discreditez și că el nu cunoaște niciunul dintre personajele despre care vorbim. Pentru aia cu jeg ne întâlnim în instanță, după cum am stabilit, domnule Ciucu. (...) Domnul Valentin Rădulescu este numitul ”Capone” și este vicepreședinte al PNL Sector 6. Înțeleg că domnul Ciucu nu își cunoaște vicepreședinții de la Sector 6. (...) Domnul Rădulescu, după tot iureșul de aseară, a șters de pe pagina de Facebook tot ce era cu Ciucu și cu susținerea PNL și a candidatului său. (...) Domnul Ciucu și-a editat și postarea. A dispărut jegul din postare. Dar nu-i nimic că există printscreen-uri și ne vedem la tribunal”, a declarat Victor Ciutacu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel