Ciutacu s-a contrat cu un lider PNL pe tema candidaturii lui Diaconu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Jurnalistul Victor Ciutacu s-a contrat miercuri, în emisiunea „Ediția de seară”, cu Marian Petrache, coordonatorul campaniei PNL pentru alegerile europarlamentare din 25 mai. Mărul discordiei a fost reprezentat de candidatura lui Mircea Diaconu pentru Parlamentul European.

„Mircea Diaconu este omul care în această seară a îngenuncheat sistemul băsist. A fost împins pe scări de propriul partid, s-a ambiționat, a strâns semnături și, după mai multe tălpi, foarte multe tălpi primite în instanță a învins. Curtea de Apel a decis că Mircea Diaconu poate candida la alegerile europarlamentare”, și-a început moderatorul de la România Tv emisiunea.

„Cel care l-a împins pe scări pe Mircea Diaconu și i-a urat succes. Cum puteți să spuneți așa ceva?”, a spus Marian Petrache, după ce a fost prezentat de Victor Ciutacu.

Iată schimbul de replici care a urmat între cei doi:

Ciutacu Victor: Ați ieșit întărit și din afacerea asta. Dar puteți să vorbiți în microfon, să vă asumați victoria lui Mircea Diaconu la telefon, domnule Petrache.

Marian Petrache: Nu, dar mi se pare deplasată poziția dumneavoastră: 'L-au împins pe scări'.

C.V.: Sigur că da, eu l-am scos, eu l-am împins ...

M.P.: Păi cine l-a împins pe scări? 

C.V.: Păi haideți să-l întrebăm pe om.

M.P.: Nu, vă spun eu. Dacă nu făceam decizia aia, ne judecați că am ținut un om care are o condamnare definitivă și irevocabilă, care n-are dreptul, dacă am făcut gestul ăsta, ați sărit că l-am împins pe scări. 

Vezi și: Mircea Diaconu poate candida la europarlamentare. Decizia CAB, definitivă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel