Ciutacu: Nu mai am puterea să mă revolt. Băsescu nu are nicio limită
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Jurnalistul Victor Ciutacu este de părere că "reformatorul patriei" Traian Băsescu nu are nicio limită și e în stare de orice. 

Realizatorul a comentat declarația președintelui Traian Băsescu, care a spus despre premierul Victor Ponta: "Ca un pisicuț (a venit) să mă întrebe dacă poate să candideze la primăria Capitalei. Dacă nu mă înșel foarte tare, cred că m-a întrebat și dacă aș vrea să fiu naș. Era un pisicuț, un lingău". 

Victor Ciutacu a scris, pe blogul său, că "Şirul puroaielor debitate de un individ scăpat de sub orice control se lungeşte ca râma-n ploaie. După sinuciderea primei neveste a lui Crin Antonescu şi ghinionul purtat de Gabi Firea primului ei soţ (mort din cauza unei crunte insuficienţe renale), aseară am ajuns la prima soţie a lui Victor Ponta, lăsată gravidă-n şase luni pentru fiica unui important pesedist. Ştiam că reformatorul patriei nu are nici o limită şi e-n stare de orice mizerie pe care mintea umană o poate imagina. D-aia nici nu mai am puterea să mă revolt. La fel, nu mă aşteptam ca gunoaiele cu pretenţii elitiste care-l susţin şi se băşică la orice-l atinge pe Divin să protesteze, în loc să-şi bage dovlecii intelectualoizi între umeri. Dar cred că domnii în halate albe de la care aşteaptă ajutor adversarul său politic ar avea motive legitime să-l bage-n cantonament".  

VEZI și: Ciutacu dezvăluie ce lider PSD a provocat scandalul din Nana

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel