Ciutacu, întrebarea zilei pentru Cioloș, după acuzațiile de mârlănie
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Dacian Cioloș
Dacian Cioloș

Marius Oprea a scris pe Grupul de Investigații Politice că "eminența cenușie din spatele partidului lui Dacian Cioloș este anchetatorul" lui de la Securitate.

Vezi mai mult aici: Marius Oprea: În spatele partidului lui Cioloș este anchetatorul meu de la Securitate

Dacian Cioloș, deși susține că ”Eu sunt sătul de scandal și de mârlănie. E epuizant să fiu nevoit să răspund tuturor aberațiilor care apar despre mine. Articolul de astăzi este exact opusul decenței.”, scrie o amplă reacție la afirmațiile lui Marius Oprea, pe pagina sa de Facebook. El afirmă că el e eminența cenușie din spatele PLUS. Dacian Cioloș se poziționează ca o victimă a presei susținând că apar multe atacuri dure. El acuză inclusiv oamenii din partid, spunând că pe lângă cei de încredere, sunt și oportuniști. El susține: ”Asocierea numelui meu cu oameni pe care nu îi cunosc este un lucru mizerabil. La fel de mizerabilă este și afirmația că ar exista o eminență cenușie în spatele meu. (...) Singurii oameni care vor fi în spatele PLUS vom fi noi, membrii actuali și viitori ai partidului.” 

”Ciolos sustine ca nu-l cunoaste si nici nu l-a vazut vreodata pe securistul de la care si-a cumparat partidul cu nume de supermarket. L-a luat de pe ebay si l-a platit prin paypal?” a scris jurnalistul Victor Ciutacu, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel