Ciutacu, în mijlocul studenților revoltați de la Politehnică
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
victor-ciutacu-muie
victor-ciutacu-muie

Uniunea Națională a Studenților din România s-a solidarizat cu demersul inițiat de studenții de la Facultatea de Istorie, blocând amfiteatre în nouă centre universitare din țară.

Protestul se încheie astăzi, la ora 20. În amfiteatrul FISMT, din Politehnica bucureșteană, va fi prezent Victor Ciutacu, de la ora 18. Ciutacu va discuta  despre actualul buget alocat Educației cu studenții care se află în a treia zi de când au ocupat amfiteatrul amintit. Ion Poenaru, președintele UNSR, a confirmat DeCe News că studenții vor părăsi amfiteatrul după împlinirea a 50 de ore de protest, mai ales că mâine este Ziua Națională. Manifestări de revoltă pentru modul în care autoritățile tratează sistemul de învățământ vor mai avea loc cu siguranță, a spus Ion Poenaru, dacă nu se schimbă ceva în atitudinea actualei Puteri. Accesul publicului la dezbaterile din Politehnică este liber, iar Poenaru speră că va veni și mass media ca să asculte părerile studenților.

Citeşte şi:

Studenţii de la Facultatea de Istorie şi-au formulat revendicările. Vezi aici ce vor

Piața Universității se mută în Amfiteatrul Facultății de Istorie. Bucureștenii așteptați în fiecare seară la mișcarea de protest

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel