Ciutacu îi dă peste nas lui Turcescu în războiul audiențelor și îi oferă un ”mărțișor nevinovat”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Robert Turcescu a lansat miercuri un atac din senin la adresa lui Victor Ciutacu, după ce jurnalistul de la România Tv a spus că ”scandalul interminabil din USL” îl ajută, deoarece audiențele sale cresc în perioada crizelor politice. Ciutacu a reacționat imediat, dându-i peste nas jurnalistului de la B1 Tv tocmai cu cifrele de audiență, cu care acesta se lăudase anterior.

Mie-mi place (și, sincer, mă și ajută, profesional vorbind) scandalul interminabil din USL. Cu cât durează mai mult și cu cât țigănia e mai mare, cu atât se simte mai apăsat în audiențe. Cifre din care eu trăiesc, că nu găsesc bani pe stradă”, a scris realizatorul emisiunii ”Ediția de seară”, pe blogul său.

Pe pagina de Facebook, Robert Turcescu a postat următoarele, alături de un tabel cu audiențele de marți seară:

Zau?! Din ce audiente o trai asta, mai, nene, ca daca ne uitam pe grafice e cam jale pe tronsonul micutului Ciutacu! Ia sa vedem cum statea ieri "domnul Penthouse", ca tare mi-e teama sa nu moara de foame in ritmul asta!

[caption id="attachment_428334" align="aligncenter" width="431"] Facebook Robert Turcescu[/caption]

Victor Ciutacu a reacționat imediat pe pagina sa de Facebook, prezentând alte cifre cu audiențe:

”Lăutarul preferat al Băsexului se întreabă (și ospătarii preiau cu entuziasm) cum pot trăi din audiențele minuscule pe care le fac. Un pic mai bine decât el, cred...”

Diferența, a explicat Victor Ciutacu pentru DC News, este că Robert Turcescu l-a atacat cu audiențele pe o seară, în timp ce el i-a răspuns cu cifrele pentru o săptămână.

Omul simte nevoia să mă atace la începutul fiecărei primăveri. Nu pot să-i stric bucuria. Să considere cifrele de audiență un mic mărțișor nevinovat din partea mea. Șnurulețul alb-roșu să și-l cumpere singur. I-o mai fi rămas ceva de la Becali ...”, ne-a mai spus jurnalistul de la România Tv.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel