Ciutacu și Chilian au dat lovitura. Câți bani au strâns pentru Sebastian - foto
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Victor Ciutacu
Victor Ciutacu
Vineri, 22 iunie, în Parcul Tineretului, la Cafeneaua Actorilor, a avut loc un eveniment special. 

Florin Chilian, Victor Ciutacu, Simona Halep, Gică Popescu, Gigi Becali, Gheorghe Hagi, Rafael Nadal au făcut front comun pentru a-l ajuta pe Sebastian, bolnav de cancer. Visul puștiului de 12 ani este să se opereze, să se vindece și să devină un fotbalist cunoscut. Alături de aceste personalități, au fost și oameni simpli care au vrut să-l ajute pe Sebastian.

După seara de vineri s-au strâns 12.000 lei, 74.000 euro în total. S-au dat 1.500 lei pentru mingea semnată de Simona Halep și Rafael Nadal. A fost o seară emoționantă unde Florin Chilian a cântat, iar Victor Ciutacu a făcut poze cu toată lumea prezentă la eeniment.

O boală cruntă

Sebastian are parte de un început dur în viaţă. A primit un diagnostic care multora le dă fiori doar când aud de el: cancer. În timp ce alţi copii se bucură acum de vacanţă, Sebastian își dorește să se opereze. Nu cere mai mult decât dreptul la viață. Pentru a trăi, are nevoie de bani și, implicit, de ajutorul oamenilor cu suflet mare.

Pentru Sebastian, Victor Ciutacu și-a donat ziua de naștere. La acel moment, se strânseseră 30.000 de euro. Dar lupta continuă. S-a implicat și Becali, care a donat o sumă importantă de bani. Nici Gică Popescu nu s-a lăsat mai prejos. Dacă vă doriți să îl ajutați pe Sebastian, o puteți face în continuare.

Pentru donații

RO40BTRLEURCRT0435839601 - cont euro (Duţă Gheorghe Cosmin)
RO90BTRLRONCRT0435839601 - cont lei (Duţă Gheorghe Cosmin)
SWIFT BTRLRO22 - pentru cei din străinătate
http://paypal.me/CosminDuta

(w670)

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel