Ciutacu, dezlănţuit: Vă decimez bucată cu bucată, viermilor!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Victor Ciutacu
Victor Ciutacu
Victor Ciutacu a lansat un atac extrem de dur la adresa celor care i-au transmis mesaje "de bine" atunci când a început şirul dezvăluirilor despre metodele de lucru ale statului paralel.

Jurnalistul Victor Ciutacu s-a dezlănţuit la finalul emisiunii de miercuri seara, de la România TV, în cadrul căreia s-a discutat despre abuzurile făcute de procurorii DNA, despre modul în care oamenii erau hărţuiţi şi hăituiţi în numele luptei anticorupţie. Victor Ciutacu a lansat un atac dur la adresa celor care i-au transmis mesaje "de bine" atunci când a început şirul dezvăluirilor despre metodele de lucru ale statului paralel, mesaj pe care vi-l redăm în cele ce urmează:

„După toate 'felicitările' pe care mi le-am luat pentru că i-am demascat pe odioşii ăştia ştiţi ce o să fac? O să continui, de al dracu’ şi de inimos şi vă decimez bucată cu bucată, viermilor! Să vă ia şi pe voi statul de drept cum i-aţi luat şi voi pe ceilalţi. Să vedeţi cum e să ajungeţi în arest la Câmpina şi să vă pună ăia apă în pernă, cum e să fie frig în dubă, cum e să-ţi fie dor să vorbeşti cu copilul la telefon şi, în general, să vedeţi cam cât de frumoasă e lupta anticorupţie. Pentru că toţi sunteţi corupţi, bandiţilor!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel