Ciudățenii mari în dosarul Caracal! Ce s-a aflat despre Luiza Melencu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Bombă în dosarul Caracal!

Avocata familiei Melencu, Carmen Obîrșanu, a constatat că, de abia după două luni de la reclamația dispariției Luizei, au început monitorizările de mașini. Reamintim faptul că mama Luizei, Monica Melencu, de câte ori se ducea la procuratură, obținea un răspuns ciudat - nu putem face nimic, ne lovim de un zid. Iată că a trecut un an și nu știm ce era acel zid, potrivit România TV. 

De altfel, familia Luizei Melencu contestă la Tribunalul Olt vânzarea a două autovehicule aparţinând lui Gheorghe Dincă, unul dintre ele fiind chiar autoturismul pe care Dincă l-ar fi folosit pentru răpirea adolescentelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

Mama Luizei Melencu a declarat presei că maşina cu care ar fi fost răpită adolescenta - un autoturism Renault Megane gri - este un mijloc de probă în care mai pot fi găsite alte dovezi şi că vânzarea acesteia ar urmări "muşamalizarea cazului".

Potrivit anunţurilor de licitaţie postate pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI), sunt scoase la vânzare un autoturism nefuncţional, evaluat la 1.033 lei, şi o furgonetă nefuncţională, evaluată la 5.017 lei, ambele având interiorul demontat şi deteriorat, iar locul de predare este oraşul Drăgăneşti-Olt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel