Ciucu acuză că oamenii Violetei Alexandru își publică singuri știri pe știripesurse
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto Facebook Ciprian Ciucu
Foto Facebook Ciprian Ciucu
Ciprian Ciucu pretinde, fără să aducă dovezi, că oamenii Violetei Alexandru și-ar publica singuri știri pe site-ul știripesurse. 

'Așa ceva nu credeam să trăiesc din partea colegilor mei, să îmi facă așa ceva oamenii cu care în ultimii doi ani m-am însoțit, proprii mei colegi, chiar Violeta (n.red. Violeta Alexandru)' - așa începe o postare pe Facebook a lui Ciprian Ciucu.

În continuare, primarul Sectorului 6 povestește că 'astăzi ne-am întâlnit ca între oameni civilizați să discutăm și să convenim cum organizăm alegerile de sâmbătă.'

Ciucu susține însă că a fost efectiv 'urât surprins' pentru că, în timpul discuțiilor, înainte sa fi convenit toate detaliile, a primit mai multe apeluri de la presă pentru a răspunde la acuzațiile cum că ar vrea să "controleze" voturile.

De asemenea, Ciucu spune că 'ni se făcuseră fel și fel de propuneri aberante cum ar fi să se voteze în cabine de vot deschise fără să se respecte confidențialitatea votului și altele. Incredibil!'

Oamenii Violetei Alexandru ar fi publicat 'articolul mincinos' în timpul discuțiilor

'Eram 8 oameni în camera aceea, 4 din echipa mea. Adică își asumaseră din start acest gest urât? Îl premeditaseră?', a adăugat Ciucu. 

În partea a doua a postării, Ciprian Ciucu acuză că 'ei publicaseră în timp ce discutam un articol mincinos într-o publicație on-line în care au cont direct cu username și parolă, (deci fără să treacă prin filtrul redacției) au trimis repede (tot în timpul discutiilor!!!) articolul (care reflecta clar discuțiile noastre, dar fals) la presă și pe grupurile lor de whatsapp.'

2. -imagine fara descriere- (ciprian_ciucu1_02141600.jpg)

'Eu nu m-am mai întâlnit cu astfel de practici. Eu nu așa fac politică. Ce fel de oameni sunt aceia care fac publice discuțiile private dar pe invers? În fața acestui gest urât ne-am retras din discuții cu privire la organizare, până la momentul în care vom primi scuze pentru ceea ce s-a întâmplat.', mai transmite Ciprian Ciucu. 

Mai mult, Ciucu scrie că acum, echipa lui 'nu are oameni în comitetul de organizare, în comisia de numărare a voturilor și nimic nu a fost agreat, fiindu-ne impuse exclusiv regulile decise unilateral de către contracandidații noștri.'

'Nu-i nimic, am câștigat și alte alegeri în care adversarii au jucat murdar și i-am învins la diferențe pe care nu le credeau posibile. Pentru că eu intru în competiție curat și validat de luptele mult mai grele pe care le-am câștigat.', a conchis Ciucu. 

Primarul Sectorului 6 nu a precizat de unde știe că ai săi colegi de la PNL publică singuri știri pe site-ul Știripesurse.ro. Pe de altă parte... este de apreciat că ”tinerele talente” o apucă pe calea presei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel