Ciucă, despre rocada premierilor: Nu o să îmi dau demisia. Am primit mandatul de la preşedintele României
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi, la Chişinău, că rocada premierilor urmează să se petreacă aşa cum a susţinut de fiecare dată, conform protocolului semnat la constituirea coaliţiei şi a precizat că nu o să îşi dea demisia.

'Rocada urmează să se petreacă aşa cum am susţinut de fiecare dată, conform protocolului semnat în momentul constituirii coaliţiei şi aş nuanţa un pic, în sensul în care nu o să îmi dau demisia, pentru că am primit un mandat, am să predau un mandat. Am primit mandatul de la preşedintele României, atunci când va veni timpul, voi preda mandatul preşedintelui României”, a spus Nicolae Ciucă, întrebat când ar putea avea loc rotativa guvernamentală.

Nicolae Ciucă se află, joi, într-o vizită oficială la Chişinău, acolo unde a avut întrevederi cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, cu premierul Dorin Recean, dar şi cu preşedintele Parlamentului, Igor Grosu. 

Citește și - Ciucă: Republica Moldova se bucură de un capital de simpatie fără precedent la nivel european şi internaţional

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel