Data actualizării:
Data publicării:

Ciucă, în lacrimi la TV. Întrebarea care l-a închis. Abia și-a mai găsit cuvintele să vorbească / video

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp
Denise Rifai i-a adresat lui Nicolae Ciucă o întrebare care l-a lăsat cu ochii în lacrimi și abia și-a mai găsit cuvintele să vorbească.

Chiar dacă este un om care a văzut atâtea pe câmpul de luptă, nimic nu îl emoționează mai tare decât discuțiile despre părinți. 

Tatăl său a murit recent, iar această veste a primit-o înainte de a intra într-o ședință de Guvern. Se întâmpla pe 12 aprilie 2023. În acel moment, mama liderului PNL spunea: „Domnul Ciucă s-a dus. Mi l-a luat Dumnezeu. A fost internat și a făcut complicații. A avut Covid”.

Denise Rifai l-a întrebat: „De câte ori v-ați simțit lipsit de putere?”

„Abia aceasta este o întrebare roșie pentru că ați adus în discuție un moment foarte dificil pentru orice familie. Este foarte greu să răspunzi la o astfel de întrebare. Când pierzi pe cineva drag, atunci te simți complet sleit de putere. Din păcate, momentele acelea se trăiesc, nu se povestesc”, a zis Nicolae Ciucă vizibil emoționat la Kanal D.

În ianuarie 2022, jurnaliștii i-au vizitat părinții lui Nicolae Ciucă în localitatea sa natală. La momentul respectiv, părinții spuneau că fiul lor dă tot mai rar pe la casa părintească. „Aici nu mai investim nimic pentru că, după noi, nu se mai mută nimeni. Cred că, după ce ne ducem noi doi, în trei zile nu mai avem nici ferestre la casă. Nicu are casă la București, iar fata la Craiova. Cine să mai stea aici?”, spunea mama lui Nicolae Ciucă. Un an mai târziu, tatăl i se stingea.

În acest context, jurnalista l-a întrebat pe liderul PNL: „Se vinde casa părintească?”, iar liberalul a zis: „Niciodată. Acea casă este locul unde eu am rădăcinile. N-o s-o vând niciodată pentru că are valoare sentimentală și emoțională. Mama nu a venit la București și nu va veni niciodată. Este acolo, aproape de tata”.

Vedeți mai multe aici în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Youtube video image

 

 

Nicolae Ciucă s-a născut la 7 februarie 1967 în localitatea Pleniţa, judeţul Dolj. A absolvit Liceul Militar „Tudor Vladimirescu" din Craiova, în 1985, şi Şcoala Militară de Ofiţeri Activi „Nicolae Bălcescu" de la Sibiu, în 1988.

 

În anul 1990, a urmat Cursul de perfecţionare de comandanţi companii cercetare, la Făgăraş. Ulterior, a studiat la Academia de Înalte Studii Militare, specialitatea Arme Întrunite, în perioada 1993-1995.

 

Din iunie 2002 până în ianuarie 2003 a fost comandant al batalionului românesc participant la misiunea Enduring Freedom, Afganistan. În 2003, a fost conducător/director al exerciţiului OCE/EXDIR, în cadrul misiunii ISAF.

 

VEZI ȘI: „Ingrediente secrete” pentru cea mai bună ciorbă făcută de Ciucă: Simplu, rapid și gustos, mai ales „când n-ai din ce să faci mâncare” / video - https://www.dcnews.ro/ingrediente-secrete-pentru-cea-mai-buna-ciorba-facuta-de-ciuca-simplu-rapid-si-gustos-mai-ales-cand-n-ai-din-ce-sa-faci-mancare-video_933110.html#google_vignette

 

VEZI ȘI: Ciucă, interviu eveniment. Totul despre substraturile măsurilor fiscale și strategia câștigătoare pentru 2024 - EXCLUSIV DC NEWS - https://www.dcnews.ro/ciuca-interviu-eveniment-totul-despre-substraturile-masurilor-fiscale-si-strategia-castigatoare-pentru-2024_932969.html

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel