Ciucă, despre lista de candidaţi la europarlamentare: Pe asta ne vom baza
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Nicolae Ciucă, a declarat, vineri, că 'nu mai este timp pentru surprize' în ceea ce priveşte numele de pe lista comună PNL-PSD pentru alegerile europarlamentare şi se va apela la resursa umană existentă în cele două partide. 

Nicolae Ciucă a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Beclean, că decizia Ramonei Chiriac de a nu mai candida a fost 'o surpriză' pentru conducerile PNL şi PSD.

'Surpriza a fost pentru dumneaei când a fost nominalizată. Ieri am fost surprinşi şi noi prin această decizie. Ca atare, în momentul de faţă, după ce au avut loc BPN la PNL şi CPN la PSD, nu cred că mai este timp pentru surprize şi ne vom baza pe resursa umană a partidului şi pe cei care au fost deja nominalizaţi şi aprobaţi în birourile de conducere ale fiecărui partid', a spus Nicolae Ciucă, în cadrul unei conferinţe de presă desfășurtă, vineri, la Beclean. 

Președintele PNL a zis faptul că decizia cu privire la primul loc pe lista comună PNL-PSD pentru alegerile europarlamentare ar putea fi decisă luni, în cadrul şedinţei coaliţiei.

Biroul Politic Naţional (BPN) al PNL a validat, joi, candidaţii PNL de pe lista comună cu pentru europarlamentare. Conform deciziei, candidaţii Partidului  Național Liberal de pe această listă sunt: 'Rareş Bogdan, Dan Motreanu, Adina Vălean, Daniel Buda, Siegfried Mureşan, Mircea Hava, Gheorghe Falcă, Virgil Popescu, Alexandru Muraru, Mara Mareş'.

Lista decisă joi de Consiliul Politic Naţional (CPN) al PSD îi are pe primele locuri pe 'Mihai Tudose, Gabriela Firea, Claudiu Manda, Victor Negrescu, Vasile Dîncu, Gheorghe Cârciu, Dragoş Benea, Dan Nica, Ştefan Moşoiu, Roxana Mînzatu, Andi Cristea.' 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel