Data actualizării:
Data publicării:

Ciucă a evidențiat la Arad care sunt "motoarele" PNL

Autor: Darius Muresan | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Președintele PNL Nicolae Ciucă a vorbit, la Arad, despre cheia de succes și motoarele a partidului, în contextul alegerilor de pe  9 iunie 2024.

"Vreau să vorbesc, acum, la final de campanie, de motoarele partidului: Organizația de femei, unde sunt 9200 de femei, Organizația Seniorilor liberali și Organizația TNL. Vă rog să îi urmăriți, avem primari tineri, care au performant, avem o sporire a tinerilor pe listele de candidați. Aici este cheia noastră de succes, echilibrând tinerețea, energia cu experiența și înțelepciunea la nivelul partidului. PNL este partidul investițiilor și administrațiilor eficiente, acesta este eticheta, brandul PNL. Mi-a plăcut foarte mult acel mesaj pe care l-au dat toți antevorbitorii mei legat de dialogul pe care l-ați avut și va trebui să îl avem în continuare cu cetățenii", a spus Nicolae Ciucă.

"PNL a promovat și a apărat interesele tuturor românilor. PNL a apărat cota unică, pilonul II de pensii, capitalul românesc, a luptat pentru consolidarea și dezvoltarea capitalului românesc. PNL protejează IMM-uri, mediul de afaceri. Aceasta este lista noastră de priorități cu care venim în fața electoratului Vorbeam de echilibru și de stabilitate.", a spus Ciucă.


"Ne-am îngrijit să facem cea mai mare absorbție de fonduri europene. Acesta este PNL. Filiala Arad este în echilibru perfect și de aceea funcționează cum trebuie. Am venit să le mulțumesc în același timp celor trei membri ai PNL care astăzi sunt în funcție și candidează pentru o nouă validare. Pe Iustin Cionca îl cunoașteți, și-a prezentat realizările, a schimbat raportul investițiilor, este un lucru mare, nu se întâmplă în multe județe din țară. Domnul Călin Bibarț la fel, sunt oameni cu viziune, au fost sprijiniți cum trebuie de domnul Gheorghe Falcă. Sunt trei oameni pe care îi respect și cărora le alocăm tot sprijinul nostru!", a zis Ciucă.

"Am fost aici când s-a semnat contractul pentru centura, dar am lucrat si la Drumul Expres Oradea - Arad, o investiție de 2,2 mil de euro, care are deja un segment executat. Este un element de infrastructură care va contribui la toate proiectele pe care vreți să le puneți în valoare. Îndemn toți liberalii să iasă la vot, să nu irosească votul, îi invit și pe cetățenii României să dea votul de încredere PNL și cu tot ceea ce am văzut în țară vă pot spune că vom câștiga Ardealul, Banatul, Crișana, Dobrogea și Moldova.", a mai spus Nicolae Ciucă, la Arad, la o întâlnire cu membrii PNL din judeţ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel