Cîțu - Voiculescu, conferință la aceeași oră. Laszlo Attila: Nu a fost o coincidență
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Laszlo Attila a făcut referire la situația de duminică, 11 aprilie, când premierul Florin Cîțu, dar și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, au ieșit separat, exact în același timp, pentru declarații de presă cu privire la situația pandemiei, dar și despre scandalul pacienților evacuați în plină noapte de la Spitalul „Foișor”.

„Ieri după-amiază, acea conferință de presă care a fost ținută în același timp... înainte s-a stabilit cine începe și cine continuă. Că nu s-a discutat și că a fost o coincidență că au apărut amândouă, astea sunt povești”, a spus Laszlo Attila, luni seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”.

„Cred că este pentru prima dată când un ministru în funcție acuză un viceprim-ministru că minte! Doi colegi. Deci, ceva nu este în regulă și acum avem această nenorocire (n.r. se referă la tragedia de la Victor Babeș). Condoleanțe familiilor!”, a mai spus Laszlo Attila.

VEZI ȘI: Voiculescu, discuţie care nu voia să se audă, după conferinţă. Microfoanele au rămas deschise: Și noi ce să facem? - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel