Data publicării:

Cîţu SPULBERĂ speranţele pensionarilor, după votul de azi din Parlament: Aberaţii! Nu vom permite acest lucru!

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Florin Cîţu a scris pe Facebook un mesaj virulent după ce PSD a trecut prin comisiile de specialitate ale Parlamentului un amendament prin care pensiile trebuie majorate cu 40%, aşa cum prevedea, iniţial, legea.

Miercuri, Comisiile de buget ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au dat raport de adoptare cu amendamente rectificării bugetare, cu 20 de voturi "pentru" şi unul "împotrivă". Cel mai important amendament aprobat de comisii a fost cel care abrogă articolul potrivit căruia punctul de pensie se majorează cu 14%, în acest fel rămânând în vigoare legea sistemului public de pensii care prevede majorarea acestuia cu 40%.

Florin Cîţu a transmis, pe Facebook, un mesaj virulent la adresa PSD, la finalul căruia a scris o frază care spulberă speranţele pensionarilor de a vedea pensiile majorate cu 40%.

"Bineînțeles că aberațiile votate de socialiști azi în Parlament nu vor trece niciodată. Nu vom permite acest lucru. Voi administra, că și până acum, precaut și cu responsabilitate finanțele publice ale României", a scris Cîţu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel