Urmărește emisiunea live
Cîțu, mesaj de 24 ianuarie: Liberalismul, singura soluție de a dezvolta România
Autor: Darius Muresan | Publicat pe: 24 ian 2022, 11:06
WhatsApp
Cîțu, mesaj de 24 ianuarie: Liberalismul, singura soluție de a dezvolta România / Foto: Facebook Partidul Național Liberal
Cîțu, mesaj de 24 ianuarie: Liberalismul, singura soluție de a dezvolta România / Foto: Facebook Partidul Național Liberal
Președintele PNL și al Senatului, Florin Cîțu, a transmis un mesaj cu ocazia sărbătoririi Zilei Unirii Principatelor Române - 24 ianuarie.

'24 ianuarie reprezintă mai mult decât Unirea Principatelor Române. Alegerea lui Alexandru Ioan Cuza ca domnitor al ambelor principate este dovada clară că avem nevoie de unitate pentru a scrie istorie. Dragi români, mesajul meu pentru voi e simplu: singura soluție pentru a dezvolta România, pentru a continua ceea ce au început înaintașii noștri, rămâne LIBERALISMUL. La mulți ani!', a scris Florin Cîțu, pe pagina sa de Facebook.

Citește și Unirea Moldovei cu Țara Românească nu a fost în 1859. Când s-a întemeiat, oficial, națiunea română

 

Citește și: Cîțu, avertisment privind o criză de proporții. Liderul PNL, îngrijorat de evoluția inflației și a dobânzilor

Președintele PNL Florin Cîțu a atras atenția, în cadrul conferinței de presă de la Alba, asupra faptului că îl îngrijorează "evoluția unor indicatori economici: inflație, dobânzi." "Dacă vrem să evităm o criză de proporții, trebuie să fim mai ambițioși în ceea ce privește deficitul.", a subliniat el. 

În cadrul conferinței de presă susținută la sediul PNL Alba, liderul liberalilor, Florin Cîțu, a declarat că "mă îngrijorează evoluția unor indicatori economici: inflație, dobânzi."

"De obicei, vedem o creștere a inflației și a dobânzilor înaintea unui crize economice și depinde doar de măsurile pe care le vom lua, ca să nu avem o criză economică. Soluții o să găsim și avem, trebuie să ne punem la masă și să le căutăm, dacă noi am reușit să găsim soluții atunci când economia a fost închisă două luni de zile, nu există o altă provocare mai mare. Să poți să scoți economia dintr-o astfel de criză cu măsuri, o să le găsim și acum. Doar trebuie să accepți că există o problemă și apoi să venim cu soluția.", a explicat Florin Cîțu. 

Președintele PNL a precizat că "România a avut anul trecut, în 2021, cea mai mare creștere din Uniunea Europeană și a redus deficitul bugetar de la 10% în 2020, spre 7%." "Acum, eu vă spun, când am plecat de la guvernare, deficitul bugetar era de 4%, după 11 luni am avut deficit bugetar de 4%. Dacă rămânem la guvernare, în ultima lună, nu cred că deficitul era mai mare de 5%, sper că nu s-a dus spre 7%, asta însemna că în ultima lună să avem un deficit de 3 procente, să crească într-o singură lună.", a adăugat Cîțu. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?