Cîțu: Ioana Mihăilă, ministru al Sănătății
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 21 apr, 15:12
WhatsApp
Florin Cîțu / Foto gov.ro
Premierul Florin Cîțu a transmis la Cotroceni propunerea de ministru al Sănătății. 

„Astăzi, am primit de la colegii din USR PLUS nominalizarea pentru Ministerul Sănătăţii, imediat am trimis-o către preşedintele României, în persoana doamnei Ioana Mihăilă. Cred că, în cursul zilei de astăzi, va fi depunerea de jurământ și vom avea un ministru al Sănătății care să preia acest portofoliu”, a spus, miercuri după-amiază, premierul Florin Cîțu.

Amintim că Ioana Mihăilă, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a fost propusă de USR PLUS pentru a prelua conducerea Ministerului Sănătății.  

„Prioritatea mea va fi rezolvarea crizei sanitare prin măsuri concrete care să vină în sprijinul spitalelor. Sunt medic și cunosc îndeaproape care este situația din spitale și cu ce se confruntă colegii mei de mai bine de un an. Au nevoie de soluții ferme și clare și asta îmi propun să fac, alături de colegii mei din minister – să venim în ajutorul lor, iar tot ce a fost făcut bun până acum va fi continuat. Rămân consecventă angajamentelor pe care mi le-am asumat ca secretar de stat în Ministerul Sănătății: refacerea infrastructurii de sănătate, sprijinirea segmentului ambulatoriu și a medicinei de familie, precum și alocarea finanțărilor pe criterii obiective. Depolitizarea sistemului de sănătate va fi un punct esențial al mandatului meu”, a declarat Ioana Mihăilă.

G Ad:
WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro