Cîțu, către liberali: Ieșiți în spațiul public să vă lăudați
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 06 aug 2021, 18:30
WhatsApp
Foto Facebook Florin Cîțu
Foto Facebook Florin Cîțu
E bine să mai ieșiți în spațiul public să vă lăudați, le-a spus premierul Florin Cîțu liberalilor din Sibiu.  

Este bine să mai ieșiți în spațiul public să vă lăudați, pentru că aveți cu ce, le-a spus premierul Florin Cîțu liberalilor din Sibiu. El spune că numele planului național de investiții, care se va derula pe șapte ani, va fi Anghel Saligny.

„Ordonanța care permite fiecărei autorități locale să se împrumute din Trezorerie este pentru români. Sunt autorități locale care au nevoie de finanțare, se pot împrumuta la dobânzi mai bune și o fac pentru români. Faptul că facem planul național de investiții Angel Saligniy, pentru că acesta o să fie numele panului național de investiții, pe următorii șapte ani de zile cu un buget de aproximativ 50 de miliardede lei, îl facem pentru români, pentru românii vor beneficia de drumuri asfaltate, de canalizare și de apă. Lucruri care trebuiau făcute acum 20 de ani, de zece ani. Trebuie să fi mai curajoși. Această guvernare depinde de noi să fie de succes”, a spus, citat de Mediafax, Florin Cîțu.

De asemenea, Florin Cîțu le-a cerut colegilor din Sibiu să prezinte public realizările guvernării liberale.

„Este bine să mai ieșiți în spațiul public să vă lăudați, pentru că aveți cu ce. Dacă nu, o să vă laud eu. (...) Sunteți cea mai performantă filială din țară. Să anulăm acel zgomot de fond care spune că la guvernare te erodezi. Guvernarea merge foarte bine. E adevărat că zgomotul de fond ascunde acest lucru. Este prima oară când creșterea economică se bazează doar pe investiții. În aceași timp, în luna iulie este prima oară când avem veniturile egale cu cheltuielile. Asta însemană guvernare liberală, te folosești de investiții, să investești, să ai creștere economică, apoi să împarți”, a mai spus Florin Cîțu.

Cîțu, despre noul guvern de la Chișinău: Vom sprijini toate eforturile 

„Mult succes noului Guvern al Republicii Moldova, care a primit, astăzi, votul de învestitură, la Chișinău! Vom sprijini toate eforturile doamnei prim-ministru Natalia Gavrilița și ale Cabinetului său, îndreptate spre aprofundarea reformelor, consolidarea statului de drept și a parcursului european”, a transmis Florin Cîțu.

El precizează că Executivul de la București este pregătit să înceapă imediat pe întreaga agendă de cooperare bilaterală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?