Cîțu, ACUZAT de Băsescu că "e criminal". Olguța Vasilescu: "MINTE în ultimul hal!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Olguța Vasilescu a reacționat dur după ce Traian Băsescu l-a atacat pe Florin Cîțu. 

” ”Dacă Cîțu a împrumutat 3,2 miliarde de euro ca să îi dea la pensii și la alocații, e un criminal! Omul se duce cu ei la alimentară, banii se duc”, a spus Traian Băsescu. L-ați votat de două ori să vă fie președinte și el spune ca e un act criminal ca să primești o pensie mai mare, că te duci cu ea la alimentară! Iar a aparut la tv să mintă în ultimul hal. Am auzit ca cioclul propus director de spital pe la Neamț era din PMP, bonus pentru susținerea PNL în Parlament! Mi se pare adecvat!", a scris Olguța Vasilescu pe pagina de Facebook. 

Anunțul făcut de Florin Cîțu

Mesajul Olguței Vasilescu vine după ce Florin Cîțu anunța ieri că România a atras 3,3 miliarde euro de pe pieţele externe de capital la costuri atractive în contextul propagării pandemiei COVID-19, iar fondurile aferente acestei tranzacţii au intrat în conturile Trezoreriei pe data de 26 mai.

După această declarație, fostul președinteTraian Băsescu a declarat că ”dacă Cîțu a împrumutat 3,2 miliarde de euro ca să îi dea la pensii și la alocații, e un criminal! Omul se duce cu ei la alimentară, banii se duc. Trebuie să îi bage în investiții. După Ialomițianu, Cîțu e cel mai bun ministru de Finanțe din România. Bine, amândoi sunt sub Stolojan, care nu poate fi egalat”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel