Cisternă plină cu combustibil, răsturnată pe șosea, la Cheia. Accident grav și pe DN 1 - UPDATE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Cisternă cu 33 tone de combustibil, implicată într-un accident pe DN 1A. Traficul, BLOCAT / Foto: Pixabay
Cisternă cu 33 tone de combustibil, implicată într-un accident pe DN 1A. Traficul, BLOCAT / Foto: Pixabay
O cisternă încărcată cu 33 tone de combustibil a fost implicată într-un accident pe DN 1A.

UPDATE:

Traficul rutier a fost reluat pe DN 1A, la Cheia, în urma accidentului în care o persoană a decedat şi alte trei au fost rănite, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova. Circulaţia în zonă a fost blocată mai bine de o oră.

O persoană a decedat şi alte trei au fost rănite în urma accidentului care a avut loc, duminică după-amiază, pe DN 1A, la Cheia, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova. Potrivit sursei citate, o femeie care a fost încarcerată şi supusă manevrelor de resuscitare a fost declarată decedată.De asemenea, doi adulţi şi un copil de 12 ani vor fi transportaţi la spital, menţionează ISU.

În evenimentul rutier au fost implicate o cisternă încărcată cu 14 tone de benzină şi 19 tone de motorină şi un autoturism. Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Agerpres, că şoferul autoturismului nu ar fi adaptat viteza într-o curbă la stânga, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu cisterna.

Știrea inițială:

O cisternă încărcată cu 33 de tone de combustibil şi un autoturism au fost implicate, duminică după-amiază, într-un accident rutier care a avut loc pe DN 1A, la Cheia, o persoană fiind grav rănită, transmite Agerpres.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, în urma impactului dintre cele două vehicule în care se aflau, în total, trei adulţi şi un minor, o persoană din autoturism a rămas prinsă între fiare şi, din primele date, este inconştientă.

Cisterna este încărcată cu 14 tone de benzină şi 19 tone de motorină, dar nu prezintă scurgeri de combustibil. La faţa locului au fost mobilizate o autospecială de stingere şi trei ambulanţe SMURD, din care una de terapie intensivă mobilă, anunţă ISU.

Poliţia Prahova informează că, în zona producerii accidentului, traficul este blocat. O femeie care se afla la volanul autoturismului a fost scoasă de pompieri în stop cardio-respirator, ea fiind supusă manevrelor de resuscitare, precizează ISU. 

VEZI ȘI: Tragedie la Brașov. Doi copii au murit într-un accident. Alte trei persoane au ajuns la spital

Accident GRAV și pe DN 1, pe sensul de mers Ploieşti către Braşov

Un motociclist care a făcut o depăşire neregulamentară s-a izbit de un autoturism care circula regulamentar, evenimentul având loc duminică după-amiază, pe DN 1, la km 124 + 450- Sinaia, pe sensul de mers Ploieşti către Braşov.

VEZI ȘI: Ei sunt cei doi poliţişti care au oprit cu focuri de armă un şofer din Constanţa. Bărbatul băuse şi se drogase

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, un conducător auto de 42 de ani circula în coloană pe sensul către Braşov, moment în care a intrat în coliziune cu o motocicletă.

Surse apropiate anchetei au precizat, pentru Agerpres, că accidentul s-a petrecut pe fondul unei depăşiri pe linie continuă efectuate de motociclist. În urma impactului, conducătorul motocicletei, un bărbat de 34 de ani, a fost transportat la spital. 

VEZI ȘI: Şofer din Constanţa, urmărit cu un cuţit de un bărbat pe care l-a atenţionat că merge pe contrasens

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel