Data publicării:

Circulație rutieră oprită în Satu Mare din cauza unor degajări de gaze. A fost emis mesaj RO-Alert

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: Freepik
FOTO: Freepik
Circulația rutieră pe DN 19 A, în zona Supuru de Sus (Satu Mare) a fost oprită din cauza unor degajări de gaze. A fost emis mesaj RO-Alert.

Circulaţia rutieră pe DN 19A în zona localităţii Supuru de Sus a fost oprită, miercuri seara, din cauza unor degajări de gaze ca urmare a unor lucrări de forare, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Conform sursei citate, traficul este oprit pe DN 19A, în afara localităţii Supuru de Sus, judeţul Satu Mare, către limita cu judeţul Sălaj, ca măsură de prevenţie, fiind delimitat un perimetru de siguranţă după ce au fost semnalate degajări de gaze în urma unor lucrări de forare.

Astfel, poliţiştii le recomandă şoferilor să folosească rutele ocolitoare Supuru de Jos - DJ 196 - Hodod - Cehu Silvaniei sau Supuru de Jos - DC 116 - Sechereşa - DN 1F - Tăşnad - DJ 191 - Marghita.

Potrivit presei de Satu Mare, locuitorii din zona localităților Supuru de Sus și Bogdand au primit mesaje RO-ALERT pe telefoane.

În mesaj, oamenilor li se sugerează să se adăpostească în locuințe cu ușile și geamurile închise din cauza unui incident radiologic/chimic/biologic produs, în această seară, cu posibile degajări de material radioactiv/substanțe toxice/agenți biologici.

Citește și: De ce explozia de la GPL e ca la Colectiv. Victimele, duse la Floreasca, unde funcționează primul și singurul centru de îngrijire a arșilor grav din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel