Circulaţia pe un kilometru din autostrada Sebeş - Turda se închide pentru 30 de zile deoarece au apărut deficienţe în perioada de garanţie
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Traficul va fi închis, începând de miercuri dimineaţa, pe sensul de deplasare Sebeş - Turda, de pe autostrada A10, pentru remedierea unor deficienţe apărute în ultima perioadă.

'Pentru remedierea unor deficienţe apărute în ultima perioadă, la cererea constructorului, CNAIR a luat decizia ca, începând de miercuri, 01.02.2023, ora 08:00, timp de 30 de zile, traficul să fie închis pe sensul de deplasare Sebeş - Turda, de pe autostrada A10, pe sectorul cuprins între km 15+760 - 16+800.', se arată într-un comunicat al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

'Pe perioada instituirii restricţiilor traficul va fi deviat astfel: ieşirea de pe autostradă se va realiza prin nodul rutier Alba Iulia Nord, prin breteaua 3, către sensul giratoriu de pe DN 1, km 386+140, din care se va realiza şi revenirea pe autostrada A10, prin utilizarea bretelei de acces 4', mai spune sursa citată.

Compania de drumuri precizează că toate lucrările necesare vor fi efectuate de constructor din fonduri proprii, acestea fiind în perioada de garanţie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel