Circulația pe Podul Prieteniei, pe o singură bandă: A intrat în reparații. Poliția vă recomandă să folosiți și alte puncte de trecere de la granița cu Bulgaria
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto Poliția Frontiera/ Podul Prieteniei
foto Poliția Frontiera/ Podul Prieteniei
La ieșirea din România spre Bulgaria, pe Podul Prieteniei dintre cele două state, se va circula pe o singură bandă. 

Partea bulgară s-a angajat să repare Podul Prieteniei până în 31 mai, inclusiv ziua. Astfel, circulația spre Ruse, pe Podul Prieteniei, se va face pe o singură bandă, putând anticipa aglomerație la intrarea și ieșirea din țară. 

”Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a fost informat în cursul zilei de astăzi, prin Centrul Comun de Contact, cu privire la faptul că în perioada 13-31 mai 2024, autoritățile bulgare efectuează lucrări de reparare a unui rost de dilatație a podului dintre Ruse și Giurgiu pe partea de pod care se află în administrarea acestora.

Activitățile de reparații se vor efectua pe timpul zilei, circulația în zonă desfășurându-se pe o bandă cu regim de trecere, reglementată prin indicatoare rutiere și semnalizatoare.

Având în vedere că traficul prin P.T.F Giurgiu se va desfășura cu dificultate, menționăm faptul că la nivelul instituţiei au fost luate toate măsurile astfel încât să se asigure un trafic fluent prin punctul de trecere.

Recomandăm șoferilor mijloacelor de transport să utilizeze şi celelalte puncte de trecere de la granița cu Bulgaria și să consulte aplicaţia Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră – www.politiadefrontiera.ro care îi ajută să își reconfigureze traseul printr-un punct mai puțin tranzitat. Această aplicaţie prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp” anunță Poliția de Frontieră. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel