Urmărește emisiunea live
Circulaţia feroviară pe relaţia Bucureşti Băneasa - Pantelimon a fost reluată
Data publicării:
Autor: DCNews Team, michirita
WhatsApp

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară pe relaţia Bucureşti Băneasa - Pantelimon a fost reluată la ora 14.01, pe firul II, în condiţii de siguranţă.

Pasagerii trenului IR 1681 care circulă pe relaţia Bucureşti – Constanţa vor fi preluaţi de trenul IR 1683 din staţia CF Băneasa.

Din cauza accidentului rutier de la trecerea la nivel cu calea ferată, trei trenuri de călători (IR 1681 Bucureşti – Constanţa, IR 1980 Tulcea – Bucureşti şi IR 1683 Bucureşti - Constanţa) vor ajunge la destinaţie cu întârziere.

Vă reamintim că în cursul acestei dimineţi, trenul IR 1681 care circulă în relaţia Bucureşti – Constanţa a surprins şi lovit un autoturism între staţiile Bucureşti Băneasa şi Pantelimon, la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 11+046, dotată cu barieră automată funcţională.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de accidentul rutier de la trecerea la nivel cu calea ferată, km 11+046, dintre staţiile Bucureşti – Băneasa şi Pantelimon, şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au avut ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii de siguranţă.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA - companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef serviciu,

Oana Brânzan

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel