Circar, atacat de un LEU în timpul unui spectacol. În sală erau zeci de copii - VIDEO
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Circar, atacat de un leu în timpul unui spectacol / Caputură video: Metro
Circar, atacat de un leu în timpul unui spectacol / Caputură video: Metro
Un circar a fost atacat de un leu în timpul unui spectacol la care asistau mulți copii.

Clipe de groază într-un circ din Rusia. Un artist a fost atacat de un leu în timpul unui spectacol, informează Metro. În sală erau zeci de copii. Când au văzut ceea ce se întâmplă oamenii au început să fugă din sală. Deși bărbatul a încercat să îl calmeze pe leu, animalul nu s-a lăsat înduplecat. Cu un răget înfiorător, l-a atacat de mai multe ori. În tot acest timp copii țipau de teamă.

"Ah, Doamne... Aoleu! Dă-l naibii de spectacol, trebuie să plecăm de aici .", spune în video femeia care a filmat momentul în care circarul este atacat de leu.

VEZI ȘI: Îngrozitor! Și-a filmat moartea, mâncată de lei - VIDEO

VEZI ȘI: Un leu de la o grădină zoologică olandeză a fost sterilizat după ce a devenit tată de 5 ori într-un an

Circarul atacat este Maxim Orlov. Săptămâna trecută, el și colegii săi au susţinut un spectacol în localitatea Moşkovo, din regiunea Novosibirsk. La eveniment au asistat sute de persoane, printre care foarte mulți copii. Circarul avea programat un număr de dresură a doi lei, Vega şi Santa. La un moment dat, Vega l-a atacat pe bărbat. Scena a fost cu adevărat înspăimântătoare. O femeie însărcinată a suferit un atac de panică în urma acestui incident.

Maxim Orlov  a fost salvat de către colegii săi și a fost transportat de urgenţă la spital. El a suferit mai multe răni grave la picior şi la braţ. Medicii au stabilit că acesta va avea nevoie de timp îndelungat pentru recuperare.

Deși stă internat în spital, artistul de circ a avut puterea să transmită un mesaj spectatorilor săi. El a explicat că un astfel de incident este extrem de rar în lumea circului. Orlov a pus incidentul pe seama faptului că Vega a ajuns la maturitate. O altă cauză a atacului ar putea fi faptul că din cauza pandemiei de COVID-19, artiştii nu au putut susţine spectacole, iar relaţiile dintre dresori şi animale s-au răcit. Leul Vega va fi predat acum unei grădini zoologice. După atacul leului mulți ruși ay cerut interzicerea animalelor vii în circuri. 

VEZI ȘI: Doi îngrijitori de tigri chinezi au fost uciși în grădinile zoologice

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel