Ciorba perfectă. Secretul știut de puține gospodine
Mâncare
Ciorba nu lipsește de pe masa românilor.
Puțini sunt însă cei care țin cont de anumite trucuri când e vorba despre acest preparat.
Prima apă în care au fost fierte legumele trebuie aruncată. Adaugă sare în apa în care fierb legumele. Dacă pui sarea la final, ciorba nu va avea același gust.
Trebuie să ai grijă și cât timp fierbi legumele. Se vor pierde proprietățile nutritive dacă sunt fierte excesiv.
Pentru o ciorbă savuroasă este bine să adaugi ingredientele pe rând. Ordinea este următoarea: carnea, apoi legumele tari, urmate de legumele moi, notează divahair.ro. Dacă vrei ca ciorba să fie plină de vitamine, rezumă-te la ingrediente naturale.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Știați că un singur stat din Europa are graniță terestră cu Africa iar 9 din 10 români răspund greșit
- De ce scăpăm greu de burtă. Carmen Burmă: Poți să faci un milion de abdomene, nu se va vedea
- Culmea prostiei în hipermarketuri. O decizie bizară pe care marii retaileri o iau și care stârnește furia românilor
- BANCUL ZILEI: Ați greșit numărul!
- Horoscop 6 mai: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Discuții aprinse, în a doua zi de Paști, pentru o zodie. Îți fac rău!
- Horoscop 6-12 mai 2024: Zodia care s-a certat cu toată lumea. Daniela Simulescu: „Îți recomand mai mult pragmatism” /video
- A doua zi de Paști. Ce trebuie să facă toți credincioșii în Lunea Albă din Săptămâna Luminată
- Ploi abundente, grindină și vânt puternic în prima zi de Paști. Județele vizate de fenomenele meteo extreme
- Nu s-a mai întâmplat de 23 de ani în SUA. Adrian Mitroi: Inflația este lipicioasă, iar dolarul este prea tare
- Acuzații în presa austriacă: Dronele militare rusești folosesc AI dezvoltat cu Kaspersky