Data publicării:

Ciorba perfectă. Secretul știut de puține gospodine

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Mâncare
Mâncare

Ciorba nu lipsește de pe masa românilor.

Puțini sunt însă cei care țin cont de anumite trucuri când e vorba despre acest preparat.

Prima apă în care au fost fierte legumele trebuie aruncată. Adaugă sare în apa în care fierb legumele. Dacă pui sarea la final, ciorba nu va avea același gust.

Trebuie să ai grijă și cât timp fierbi legumele. Se vor pierde proprietățile nutritive dacă sunt fierte excesiv.

Pentru o ciorbă savuroasă este bine să adaugi ingredientele pe rând. Ordinea este următoarea: carnea, apoi legumele tari, urmate de legumele moi, notează divahair.ro. Dacă vrei ca ciorba să fie plină de vitamine, rezumă-te la ingrediente naturale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel